גיל הריון - דחוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל הריון - דחוף.
    רונה
    27/06/2011

שלום, אני בהריון כרגע בשבוע 11 פלוס 4. לפני כניסתי להריון לא קיבלתי ווסת כך שהאולטרסאונד קבע לי ווסת ב7 לאפריל (שתי בדיקות בשבועות 8 ו10 ושתיהן הניבו את אותו תאריך ווסת אחרונה). שאלתי היא כזו: אם ידוע לי על שני מועדים בהם קיימתי יחסים: אחד ב20 לאפריל ושני ב28. לפי האולטרסאונד סביר מאוד שההתעברות הייתה סביב ה20. אך האם אני יכולה להיות בטוחה בכך? האם יש סיכוי שלמרות התאריך הממוחשב הריתי ב28? מהי רמת הדיוק של האולטרסאונד? אשמח מאוד לתשובה, אני לא ישנה כבר כמה ימים.... תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל הריון - דחוף.

הוספת תגובה

• גיל הריון - דחוף. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/06/2011

אולטראסאונד בשבועות הראשונים של ההריון מאוד מדויק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל הריון

רונה
    28/06/2011

,תודה רבה לך ד"ר. מצטערת על ההטרדה, אך האם אני יכולה להיות בטוחה שאכן התעברתי סביב ה20 לחודש ולא כ- 8 ימים לאחר מכן? העניין מאוד רגיש ולכן אני מבררת שוב. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שיר
    28/06/2011

בד"כ בשליש הראשון הסטייה בקביעת גיל ההריון בין 2-4 ימים. תשאלי בפורום אולטרסאונד בהריון. אני מבינה שבשני הפעמים לא היו מצעי מניעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל הריון

טלי
    28/06/2011

בפעם אחת (זו שהגיונית יותר מבחינת תאריכים) לא היו אמצעים, בפעם השניה- היתה חדירה חד פעמית לא מוגנת. מה דעתך? אני מרגישה כמו במעריב לנוער. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו