מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום יש לי שאלהז.06/02/2011
היי אני בת 21 ויש לי חבר כמה כמעט 4 שנים.. בשנה האחרונה בעת קיום יחסי המין ממש ממש כואב לי בהחדרה .. מה עליי לעשות? אני דיי מתביישת לפנות לרופא בגלל זה אני שואלת כאן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי חדירה
ד''ר נחום זילבר06/02/2011פני לגניקולוגית אולי מדובר בדלקת או בממצא מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי חדירה
ז.06/02/2011מה זה ממצא מקומי?
והייתי אצל גניקולוגית והיא אמרה שהיא לא רואה שום בעיה גניקולוגית .
יש עוד אפשרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי חדירה - תגובה
ד''ר נחום זילבר09/02/2011ממצא של דלקת אודם נפיחות בליטה התקשות שיכולים להסביר כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ובעקבותיה חוסר זקפהאבי06/02/2011
שלום,
אני בן 23.
לפני כשבוע הרגשתי נפיחות מוזרה מעל האשך הימני. הנפיחות הורגשה רק בעת מישוש ולא נראתה לעין.
לאחר מספר ימים הרגשתי מין גוש/נפיחות גם באשך עצמו.
היה מקרה אחד בו לשתן שלי היה גוון מעט אדמדם. כעת הוא בסדר.
כעת הנפיחות באשך עצמו די ירדה, אבל מעליו עדיין מרגישים נפיחות, והבעיה עכשיו היא שכמעט ואין לי זקפה, וזה די מפחיד אותי...
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון קטן
אבי06/02/2011טעיתי. הגוש/נפיחות על האשך עדיין קיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון קטן - תגובה
ד''ר נחום זילבר06/02/2011אם הנפיחות נמשיכת פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתערן06/02/2011
שלום , האם נמכרות בישראל התרופות החדשות לטיפול בשפיכה מוקדמת (הכוונה לכדורים שזאת הפעילות הרפואית הרשומה שלהם) ?
אם כן , מה שם התרופה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת -
ד''ר נחום זילבר06/02/2011Dapoxetine זה שם התרופה שעדיין לא רשומה בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא אורולוג יכול לבצע ניתוח שבר?רועי04/02/2011
שלום,
אני מטופל אצל רופא אורולוג ואני מרוצה ממנו.
רציתי לשאול אם רופא אורולוג מבצע ניתוח שבר ? (הרניה)
האם זה בתחומו ?
תודה,
רועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא אורולוג יכול לבצע ניתוח שבר? - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011בעיקרון כן. אבל בדרך כלל רצוי שהניתוח יבוצע על ידי כירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רועי04/02/2011תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה או הפניה ?חיים א.03/02/2011
לד"ר שלום רב,
אתה יכול בבקשה להפנות אותי לאורולוג המומחה בבעיות תפקוד מיני לקוי.מומחה לבעיה של דליפה ורידית בפין ?
האם אתם מטפלים בזאת בקליניקה שלכם ?
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה לרופא מומחה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011כן. אתה יכול לפנות למרפאתי ולומר שהגעת אלי דרך האתר הזה.
במידה ויש לך קושי בהגעה פנה אלי בשנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות US אשכיםישראל02/02/2011
אני בן 72. מתוך תוצאות הבדיקה: באשך השמאלי מבנה ציסטי אקסטר -טסטיקולרי בקוטר עד 1.3 ס"מ. מה זה אומר,האם זה מסוכן ומה יש עוד לעשות בנדון? תודה על תשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות US אשכים - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011זו ציסטה מחוץ לאשך.
יש להבדק על ידי אורולוג שיחליט אם לשלוח אותך לבדיקת דם של סמנים- מרקרים.
ולאחר מכן המשך במעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש שיטות נוספות חוץ מגת גורןגיל02/02/2011
לפי מיטב ידעתי(אני לא רופא) וריקוצלה מדרגה 1 לא מנתחים.שיפור באיכות הזרע יכולה להיות בעזרת תזונה,ויטמינים ודיקור סיני.
אני עשיתי לפני כחודש ניתוח וריקוצלה(אצלי היה דרגה 3) שיפור באיכות הזרע ניתן לראות רק לאחר 3 חודשים.
יש 3 שיטות ניתוח לוריקוצלה: חתך ביטני ,מיקרוסקופי ושיטת גת גורן .לאחר לבטים וברורים רבים אני החלטתי לעשות את השיטה המקרוסקופית נותחתי ע"י ד"ר רענן טל בבית חולים אסותא.
רופא מעולה בעל ידי זהב ,לב חם ורגיש.עונה על כל שאלה סבלני...פשוט מקסים(הייתי לפני כן אצל מספר רופאים שנחשבים הטובים בתחום אך לא יצאתי מהם בהרגשה טובה)
עכשיו מה שנישאר להתפלל שאיכות הזרע תשתפר.....
שיהיה לכם הצלחה רבה
גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש שיטות נוספות חוץ מגת גורן - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011הצדק איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח וריקוצלה בשיטת מיקרו-כירורגית
יוסי27/02/2011רציתי לדעת לגבי הניתוח מספר דברים:
1- האם הניתוח משני הצדדים?
2- כמה זמן הניתוח?
3- מה לגבי חזרה לפעילות רגילה? כמה ימים אתה מושבת, אם בכלל?
4- מה עלות הניתוח?
5- מה לגבי קופת חולים כללית, האם זה מתבצע גם במסגת הקופה?
בברכה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה
OR14/02/2012שלום,
אשמח לדעת בהקדם אילו רופאים מומלצים מנתחים בשיטה המיקרוכירורגיה לבעית הוריקוצלה.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצלה - תגובה
ד''ר נחום זילבר19/02/2012אנא קרא את כל רצף השאלות הקודם ומצא תשובה לשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ב-Vesicareאבי01/02/2011
שלום רב,
אני בן 28. מטופל ב-Hytrin חמישה מ"ג ו-Vesicare חמישה מ"ג עקב תכיפות נוראית במתן שתן. אני לוקח את הכדורים לפני השינה.
ניכר שבמהלך היום יש שיפור ואני הולך פחות לשרותים, אך בשעות אחה"צ והערב התכיפות חוזרת. האם ייתכן שהבעיה היא במינון או בחוסר התאמה של התרופה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ב-Vesicare - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011יתכן שאתה צודק בשאלתך האם בכלל עברת בירור לאבחון בעיה זו? בהתאם לתוצאות הבירור יש מקום לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
אבי05/02/2011אכן עברתי בדיקות וע"פ זאת קיבלתי את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן - תגובה
ד''ר נחום זילבר05/02/2011אם ישנה אבחנה ועדיין תגובתך לא תקינה לגמרי אז צריך לבחון יעילות התרופות אצלך ואולי להחליפם. שינוי מינון לא ישנה מצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בקצה איבר המיןאנונימי01/02/2011
שלום,
מזה כשנה וחצי אנ יסובל מרגישות בקצה של איבר המין.
בדיקות שנעשו:
2 בדיקות אצל רופא עור:
1. לא ראה כלום
2. המליץ להפסיק לקחת ויטמנים ותוספים ובנוסף להימנע ממגע של סבון עם איבר המין.
נמרח משחת טראומיל כשבועיים על המקום - לא עזר ואפילו החלו להופיע כאבים.
נמרח אפלומיצין לתקופה מסוימת - גם ללא הועיל.
בבדיקה אצל אורולוג - לא מצא כלום ( הפנה לבדיקת אולטראסונד ) - ללא הועיל.
כאמור לא חל שינוי בשום שלב.
כרגע אני במצב של חוסר ודאות וללא כיוון של ממש - שוקל לנסות תחום הומאופטי.
שאלה - האם ייתכן ורגישות זו נוצרה עקב חיכוך או אוננות (עם התמקדות בקצה הפין ). אוסיף כי בזכרון מעורפל אני חושב שהבעיה נוצרה בגלל האוננות אך בנקודת המבט של היום זה נראה לי לא הגיוני כל כך.
אשמח לקבל חוות דעת נוספת בנושא זה ועצות להמשך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בקצה איבר המין - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011יתכן והרקע לבעיה הוא מה שציינת.
פנה לרופא עוד שמתמחה גם בבעיות מין ואולי הוא יאבחן ויטפל יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעלומהשמעון אזולאי01/02/2011
דוקטור נכבד,
שלום רב!
פונה אני אליך בייאושי כי רב הוא.
לפני כשנה וחצי קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מי שהיתה אז בת זוגי.
כעבור זמן לא רב(שבועיים לערך)החלו להופיע אצל שנינו במקביל תסמינים-כאבים ,צריבות,
אצלי גם כאבים באשכים וצריבה בזמן שפיכה.
סימן נוסף אצלי הוא שפיכה חלשה ומועטת מהרגיל.
מאז המצב הוא כמתואר,עם תנודות של התגברות והיחלשות של הסימפטומים.
הן היא והן אני נבדקנו מאז עשרות פעמים למחלות מין מדבקות ושאר מרעין בישין וכל הבדיקות חזרו שליליות.
אין שום סימנים חיצוניים.
ביקרתי אצל אורולוגים שונים אך אף אחד לא מצליח לרדת לשורש העניין.
נשלחתי לכל מיני בדיקות כולל בדיקת זרע ואולטרה סאונד אשכים,כליות ודרכי שתן.
הכל חזר תקין.
יש לך איזה רעיון.
יש עוד אפשרות למשהו מעין זה שיכול היה לתקוף את שנינו בו זמנית מלבד מחלת מין מדבקת?
הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא שבאותו זמן טיילנו בקנדה ושתינו שנינו ממימיו של אגם סמוך(לאחר שטיהרנו אותם),זה יכול להיות קשור איכשהו?
(אני מניח שזה רעיון הזוי אך לא נותר לי כבר מה לחשוב)
אודה לך על תשובתך,
שמעון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד''ר נחום זילבר04/02/2011זה נשמע כמו דלקת טריכומונס אצל שניכם.
כדאי לקחת במקביל אנטיביוטיקה מתאימה.
פרט לכך אולי אתה צריך להיבדק בשאלה של פרוסטטיטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן
שמעון אזולאי04/02/2011נבדקנו שנינו למחלות מין מדבקות(STD).
הגיוני שלא בדקו את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר זילבר. שאלה נוספת אם ניתן.
שמעון אזולאי04/02/2011שלום ד"ר נכבד!
קראתי קצת אודות אותה דלת טריכומונס אך לא הבנתי מהי הדרך בה ניתן לאבחנה אצל גברים.
למי עלי לפנות במסגרת שירותי הבריאות ואיזו בדיקה לבקש.
(שאפנה לאורולוג,או שמא לרופא המשפחה ואבקש בדיקה לטריכומונס?)
שוב תודה ושבת של שלום,
אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר נחום זילבר05/02/2011פנה לאורולוג הוא יבדוק יאבחן ויטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה והטלת שתן תכופהניסן01/02/2011
שלום רב
בתקופה האחרונה יש לי רצון עז ליתול שתן בערך כל כמה דקות וגם אחרי שסיימתי ונראה לי שהכל נרגע זה רק זמנית ותוך 5 דקות אני מוצא את עצמי שוב בשירותים
תחושה זו של רצון להשתין מבלבלת אותי המון פעמים עם תחושת הרעב וגם גורמת לי לבולמוסים של אכילה על מנת לפתור את בעיית השתן
אני לא שותה כל כך הרבה כמו שאני משתין ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין כי באמת שהמצב מכניס אותי לדכאונות ולמחשבות לא מומלצות
כמו כן רציתי לדעת מהו מינימום הקלוריות לבחור בן 22 בגובה 1.61 מטר כאשר אני כרגע שוקל 50 קילו
תודה מראש ניסן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה והטלת שתן תכופה - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011לא מוכר לי קשר בין תזונה לבין בעיות שתן. פנה לתזונאית לגבי שאלות בנושא זה.
לגבי תכיפות בשתן- פנה לאורולוג שיעשה את הבירור המתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנייה לאורולוגאופיר01/02/2011
אני בקופת חולים כללית , איך אני יכול לפנות לאורולוג בגלל כאב באשך בלי שהרופא משפחה ידע על הפגישה ועל הבדיקות הנלוות לתהליך כמו בדיקות דם.
אני גר במקום שכל מה שקורה במרפאה ידוע לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה לאורולוג - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011לדעתי, אתה יכול לפנות למרכז זימון תורים של הקופה שלך ובקש הפניה לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן דחוףיעל01/02/2011
שלום רב,
ברצוני לדעת מה אומרות תוצאות הבידקה -
Glucose mg/dL Normal BD1
Ketones mg/dL NEG BD1
Protein mg/dL 10 BD1
Blood mg/dL NEG BD1
Leukocytes Leu/uL 500 LARGE BD1
Nitrite NEG BD1
pH 5.5 BD1
Urobilinogen mg/dL Normal BD1
Bilirubin mg/dL NEG BD1
Automated Urine MicroscopyBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
Red Blood Cell /HPF 5 BD1
White Blood Cell /HPF 82 BD1
Squamous Epith. /LPF FEW BD1
Mucus /LPF MANY BD1
Urine analysis, CultureBH1
שם
בדיקה יחידות ערך
תצוגה ערך
תחתון ערך
עליון הערותMY_SUBTITLE
Urine,Culture ! בעבודה BD1
הוסיף כי לפני שבוע הערכים היו קצת פחות מעכשיו כך לדוגמא Leukocytes היה 250... האם לעשות עוד בדיקה? או מה? הרופאה אז אמרה שהכל תקין......
הוסיף כי אינני יודעת עם זה קשור לסחרחורות וחולשה שיש לי לארחונה.....
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן דחוף - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011זה כניראה זיהום בדרכי השתן אולם עדיין אין תשובת תרבית. בהתאם לתשובה יש להתחיל באנטיביוטיקה לך יתן הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתפקוד המיניאבנר01/02/2011
אני גבר בן 52 נשוי באושר 23 שנה. הבעיה שבשנה האחרונה יש לי בעיות בחדרהמיטות- מה שמשפיע מאוד עליי ועל אישתי. התייעצתי על כך עם רופאת המשפחה וביקשתי לקבל טיפול תרופתי אלטרנטיבי. הרופאה המליצה לי על מולטי ויטמין לגבר של סולגאר. ליטול 2-3 ביום. בשבוע האחרון התחלתי לקחת.
אני מבין שזה לא יכול להזיק אבל רציתי לדעת אם הוא באמת יכול לעזור או שאזדקק לטיפול חזק יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בתפקוד המיני - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011אם זה יעזור מה טוב. אם לא - פנה לרופא והתחל בתרופות הרגילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה,אור31/01/2011
שלום, אני בן 26
לאחר כבאים מושכים שחשתי בחודש האחרון, יחד עם נפיחות באשך השמאלי ניגשתי לבצע us אשכים ובמפשעה לאחר שגם פגשתי אורולוג. תחילה היה חשש לבקע והתרחבות וורידים באשכים. בדיקת us העלתה כי יש הסתיידויות רבות של הטוניקב אלבוגינאה בשני האשכים ו נמצאו מספר מיקרוקלציפיקאציות באשך השמאלי, נמצאה וריקוצלה שמאלית קטנה ללא ריפלוקס עם ורידים עד 4 מ"מ בקוטר מקסימאלי.
האורולוג לאחר הUS אמר כי הוריקוצלה לא כזה נוראה כמו שחשב ולכן אין צורך לדעתו לבצע ניתוח אבל בכל זאת מצא שיש חשש להצטברות סידן באשכים וירידה בפוריות נתון שנורא מלחיץ אותי.
הייתי רוצה לדעת מה הסיכון, האם יש וודאות קרובה לודאי שאני סובל מאי פוריות מוחלטת, מה עליי לעשות, האם בכל זאת ללחוץ ולעשות ניתוח להתרת הוריקוצלה.
אנא החזרו לי תשובה בהקדם. כמו כן, מאז הבדיקות שנעשו שבוע שעבר אין כל נפיחות ואין כל כאבים באיזור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה, - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011בדיקת הפוריות הטובה ביותר זו בדיקת הזרע. בצע אותה ותהיה יותר שקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)