מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף !!!!!!!!דניאל07/12/2009
שלום בבדיקת שמע של האשכים שעשו לי
נכתב בסיכום כי רושם לעיהוי דופן שק האשכים מתחת ומאחור לאשך שמאלי עם אספקת דם רגילה באזור ,ללא עדות רפואית לממצא פתלוגי אך לא ניתן לשלול תהליך שומני בשופן של שק האשכים
מומלץ מעקב ובירור היסטולוגי .
אני סובל מכאבים מהאשך השמאלי עד לאמצע הבטו השמאלית (בדקתי גם אפשרות לדלקת במערכת השתן והכל תקין אצלי)
נאמר לי שלא יודעים ממה הכאבים , ורציתי לדעת אם מה שיש לי זה דבר מעלול להיות מסוכן ,ומה זה אומר "תהליך שומני" ,האם זה מה שיכול לגרום ללחץ על אשך שמאל שמקרין כאב אל הבטן בצד שמאל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר נחום זילבר07/12/2009פנה עם תשובת ה US לאורולוג, ולאחר בדיקה גופנית הוא ימליץ לך על המשך בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפטוף שתן ונוזך סיכה/זרענדב06/12/2009
שלום,
יש לי תופעה כבר די הרבה זמן (לפחות שנתיים) שבה לאחר מתן שתן (שזורם בסדר גמור) יש לי טיפטוף. לא הטיפטוף הרגיל אלא ממשיך גם אחרי ניעור..
בנוסף, ביחסי מין או באוננות, משתחרר המון נוזל סיכה ולפעמים אפילו זרע. משהו שלפני כן לא היה בוודאות.
אשמח לדעת אם יש משהו שיכול לגרום לכך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדב
ד''ר אורי גור12/12/2009אם הזרם בסדר ככל הנראה אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בקיוםיחסי מיןאינה06/12/2009
שלום רב, בן זוגי בן 35 ללא ניסיון מיני קודם אינו מצליח לקיים אתי יחסי מין. בכל הפעמים שהוא מגיע לזיקפה לזיקפה היא יורדת מייד לאחר החדירה. לטענתו הוא לא מרגיש כלום ובהמשך לכך לא מצליח לשמור על הזיקפה. איני יודעת כיצד לעזור לו, אין לי מושג איזו בעיה זו כי אין לו ניסיון קודם שיכול להעיד על יכולת או אי יכולת. ניסיתי גם שיגיע לפורקן באופן ידני וזה לא עבד, איני יודעת מה לעשות ואם זה מעיד על בעיה של יכולת או לא, ניסינו לשכב כבר כ-7-8 פעמים ותמיד הזיקפה יורדת ולא ניתן להמשיך - מה כדאי לעשות, באיזו תנוחה הכי רצוי, והאם כדאי להמשיך לנסות דברים או פשוט לשלוח אותו לטיפול כלשהו. אשמח לתשובה מפורטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה חלשה
ד''ר נחום זילבר06/12/2009זו הפרעה לא שכיחה המוכירת לי היטב.
הבעיה של בן זוגך היא שילוב של הפרעה פיסיולוגית ופסיכולוגית. יש לברר היטב את הסיפור הרפואי בעבר ובהווה ולאחר בדיקות שונות ניתן יהיה להגיע לאבחנה ובעקבות זאת להמליץ על טיפול מתאים.
לשאלתך, אין טעם לנסות דברים, תנוחות וכד' בשלב זה.
נ.ב. את יכולה להגיע עם בן זוגך ליעוץ הראשוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשך ימיןנער בן 1606/12/2009
לפני כמה שנים שמתי לב שאשך ימין גדול מעט משמאל והבנתי שזה בסדר...בימים האחרונים האשך שגדול יותר התחיל להציק זאת אומרת שלא כאב לי אבל יש מין תחושה מוזרה שבאה והולכת ולפעמים משדרת גם לכיוון הבטן
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב אשך
ד''ר נחום זילבר06/12/2009יתכן שישנהבעיה. פנה לרופא משפחה שישלח אותך לביצוע אולטראסאונד אשכים ופנה לאחר מכן לאורולוג שבקופת החולים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כבר יכול להיות שם?
נער בן 1606/12/2009איזה בעיה יכולה להיות?...אני די מודאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 16
ד''ר נחום זילבר07/12/2009יתכן שיש שם הידרוצלה או ממצאים נוספים שמצדיקים בירור הדמייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפרוסטוםאורלי05/12/2009
שלום,
לאבי יש נפרוסטום אחד כבר 4 חודשים בעקבות חסימה כלשהי בין שתי הכליות. ביומיים האחרונים, רמת השתן בדרך הטבעית גברה ואילו דרך הנופרוסטום אין זרימה של שתן כלל וכלל. אין כאבים והכל נראה כמתנהל על מי מנוחות. האם זה אומר כי החסימה נפתחה? האם יש לבדוק זאת? כרגע הוא נמצא בטיול ולכן אשמח לקבל תשובה מהירה, באם יש לבדוק זאת במהרה, או שכדאי לחכות ולראות אם אכן הזרימה של השתן באופן הטבעי ממשיכה בקצב טוב. עד לפני יומיים היה גם שתן אך לא באותו לחץ ולא באותה תדירות.
תודה, אורלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ד''ר נחום זילבר14/12/2009לא ברור לי מהי החסימה בין הכליות. אולם, אם לפי דבריך, השתן החל לצאת בדרך הטבעית וצינור הנפרוסטום ריק הרי זה סימן טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחת שלפוחית השתן ורצפת האגןשלי05/12/2009
שלום
הנני בת 34וסובלת בעקבות (לידה ראשונה לפני כשנה) ארוכה וקשה, ולידה שניה לפני כשבועיים מצניחה קשה ברמה 4 של כל שלפוחית השתן אל מחוץ לאיבר.האם ניתוח רשת יתאים לי כשאסיים את משכב הלידה ?(כ6 שבועות) זה מה שרופאי המליץ לי, האם לאחר הניתוח אוכל לשאת הריון נוסף כרגיל? (בטח שללדת בלידה קיסרית ולא רגילה נכון???), ניסיתי בינתיים לשים טבעת פרסארי אך כל הגדלים ממש נזלו מגופי, אני לא מעוניינת במשהו זמני אלא בניתוח שיתקן את מצבי, זה לא נוח ונעים ומביש ביותר (בפרט מפני בעלי ומקיום יחסי המין בעתיד) מה עושים מה ההמלצה הטובה ביותר? סליחה על אריכות השאלה והפניה ושוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
ד''ר נחום זילבר14/12/2009ראשית תעברי את התקופה של 6-8 השבועות הראשונים שלאחר הלידה בשלום. לאחר מכן, פני לגניקולוג המטפל בבעיה זו בצורה שתיארת בעיקר כי את חושבת בעתיד על הריונות נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמוטרד05/12/2009
למה תקוע לי בראש המחשבה שאם בחורה אחת תדחה אותי כל הבנות בעולם ידחו אותי אחריה?
אני מפחד להרגיש מושך או לערב מין באינטרקציה עם בנות ולא מקבל זקפה אמיתית כבר כמה חודשים רק מפורנו.
שרוי בהרבה לחץ נפשי בתקופה האחרונה ולא רוצה לקחת תרופות רק דרכים טבעיות. עוסק הרבה בספורט אבל לא מצליח להרגע. בעבר הייתי פעיל מינית 300%.
בן 18 אגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה
מוטרד05/12/2009ואיך מתנערים מהמחשבה שאחרי שיהיה משהו מיני אני אהיה חייב לה משהו? כאילו אני לא אוכל לסרב לדרישות של מישהי אם קיימנו יחסי מין כי אז היא תשתמש באקט המיני נגדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרד
ד''ר אורי גור09/12/2009איני ממליץ להשתמש בתכשירים לזקפה שהרי ברור כי הבעיה מקורה בהשפעה פסיכולוגית ולכך עליך לכוון את ההתיחסות או הטיפול
להתייעצות בנושא המטריד אותך מציע לפנות לפורום המתאים לכך (או לסקסולוג העוסק בתחום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהאור04/12/2009
האם וריקוצלה עלול לפסול קבלה לצנחנים גם אם יש פרופיל 97, או לחילופין מצריך בדיקה רפואית לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה וצנחנים
ד''ר נחום זילבר06/12/2009וריקוצלה ללא ניתוח עם פרופיל 97 כשיר לצנחנים (ולא לקורס טיס).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכיבה על אופניים וזיקפהרוני04/12/2009
שלום,
בן זוגי בשנות ה- 30 לחייו, החל לפני כחודש לרכוב על אופניים במשך כ- 5 שעות שבועיות. מאז החלו מקרים הם הוא מתקשה לקבל זיקפה (דבר שהיה מאוד מאוד נדיר עד שהתחיל ברכיבה) וגם היא נמשכת פחות זמן ממה שהיה לפני התחלת הרכיבה.
בזמן הרכיבה הוא חש תחושת של "הרדמות" באזור החלציים.
האם נראה כי הקשר הוא מן הרכיבה (שום גורם אחר לא השתנה באורח חיי היום יום)?
במידה וכן, האם הנזק הוא הפיך?
הוא מאוד נהנה מהרכיבה ורוצה להמשיך - מה ההמלצות מבחינת זמן רכיבה, הפסקות, מה לעשות כאשר הוא חש הירדמות של המקום וכו'?
אודה על תשובתכם,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
ד''ר נחום זילבר06/12/2009אכן הגדרת כראוי את הבעיה. יש הרדמות ונימול הפין, ויש נפילה של הזקפה במגע.
המלצות: שינוי צורת הכסא, לבישת מכנסיים מתאימות, ראי מאמרים בנושא זה באגוד רוכבי האופניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנהרונן04/12/2009
ד.נ. האם יש תועלת בטיפול המיועד להקטנת ערמונית מוגדלת, כאשר ה-PSA של המטופל נמוך (פחות מ-1.0), ובכל גיל? רונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הקטנה
ד''ר נחום זילבר06/12/2009אין טיפול להקטנת בלוטת הערמונית ואין קשר כלשהו ל PSA.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ph 5.5אקו03/12/2009
tאני מעל גיל 40 וצמחוני ותיק שאוכל יותר מזון בסיסי מחומצי.בבדיקת שתן אחרונה נמדד לי ph 5.5 ובאינטרנט יש שטוענים שזה חומצי מדי וזה סימן למחלה כלשהי.בעבר היו לי אבני כליות שנותרו פירורים מהם.האם 5.5 זו סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו
ד''ר אורי גור09/12/2009אבני חומצת שתן נוטות לשקוע ולגדול כאשר ה- PH נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם האשך נפגע?בחור02/12/2009
שלום,
יש לי וריקוצל (לפי איבחון האורולוג ו-us) ויש לי ציסטה גדולה בצד שמאל ( בגודל של 3.5 ס"מ לפי בדיקת ה- us, באפידידמוס שמאלי ניתן לראות ציסטה בגודל 3.5 ס"מ -ככה רשום בבדיקה ה- us) - לפני שני ימים הפעלתי לחץ עדין על הציסטה באמצעות האצבע ונגרם כתוצאה מכך כאבים באותה נקודה שהפעלתי את הלחץ וככל הנראה הכאב הקרין לאשך שמאלי (לא הצלחתי לדעת אם הכאב הקרין רק לאשך הוא שהוא נובע מהאשך- אבל גם אם הכאב נובע מהאשך ולא רק מקרין אליו אז הסיבה היא שאני לחצתי על הציסטה) האם ייתכן שנגרם נזק לאשך? כתוצאה מכך שאולי היה מגע בין הציסטה לבין האשך בעקבות הלחץ שהפעלתי על הציסטה?
כלומר אני מודאג מכך שהיה מגע בין הציסטה לאשך ומגע זה גרם נזק לאשך ופגע בו כמו נזק לרקמות האשך או קרע באשך או כל דבר אחר- (כי מדובר בציסטה גדולה ולכן היא תופסת מקום גדול וכל נגיעה בה גורמת למגע עם האשך כי היא קרובה מאוד אליו)
לציין כי יום אחרי התעוררתי בבוקר ללא כאבים אבל עם מישוש האזור - שוב חזרו אותם כאבים עם תחושת צריבה בעור (אולי הצריבה היא פנימית) של שק האשכים (לא בכל העור של השק- רק באזור מוגבל)- האם האזור שלחצתי עליו הפך להיות רגיש או שמשהו בפנים התקלקל?או שהאשך נפגע?
עד לרגע זה עדין יש כאבים.
לציין כי בדרך כלל כאשר אני לוחץ על הציסטה אז לא נגרם כתוצאה מכך כאבים- אבל הפעם אני לחצתי במקום אחר ,ואולי יש צד חד של הציסטה ואני לחצתי עליו...או אולי אני לחצתי על משהו אחר לגמרי שאני לא יודע מהו- אבל מה שבטוח שלא הפעלתי את הלחץ על האשך.
אשמח מאוד לקבל את עזרתך, אני מאוד לחוץ...
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מאוד לחוץ03/12/2009רציתי להוסיף שהיום בעקבות ריצה בבוקר חזרו הכאבים באשך השמאלי והפעם הכאבים היו ממש באשך ולא בנקודה אחרת, לא מדובר על כאבים מאוד חזקים אבל הם הפריעו לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוץ
ד''ר נחום זילבר06/12/2009אם אתה מטפל בעצמך לוחץ גושים וציסטות ואחר כך אתה מרגיש לחוץ, פנה בהקדם לאורולוג או לחדר מיון כדי לשלול פגיעה באזור האשך כאשר הכאבים מתמשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגלל וריקוצלהעדיבא02/12/2009
התגיסתי לצבא לקרבי, לפני הגיוס ערכתי בדיקות בגלל וריקוצלה דרגה 3 , הרופא המליץ לנתח אם יתפתחו כאבים, בגלל המאמץ (אני חושב) יש לי כאבים, אם אבצע ניתוח, האם אוכל לחזור לכושר קרבי? האם הבעיה עשויה לחזור לאחר הניתוח בגלל מאמץ גופני מוגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה וכושר קרבי
ד''ר נחום זילבר06/12/2009ביצוע ניתוח וריקוצלה מאפשר לחזור לקרבי לאחר שלושה חודשי מנוחה בעקבות הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוק צינור הזרעעע02/12/2009
האם ניתוק צינור הזרע פוגע בהנאה המינית, האם יש שופכה עם הצינור מנותק?
היכן ניתן למצוא חומר קריאה בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עע
ד''ר נחום זילבר06/12/2009ניתוק הצינור אינו מבטל הנאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקורטקס של הכיליה השמאליתד''ר נחום זילבר02/12/2009
שלום רב, אני בת 31, בתאריך 01.03.09 נעשה לי US של הכליות ובו אובחן "בקורטקס של הכיליה השמאלית באזור קוטב תחתון הודגם מוקד היפראקוגני מעוגל מוגבל היטב בגודל כ-7 מ"מ, נראה כ-AML".
בתאריך 02.08.09 ב-US בטן אובחן: " כיליה שמאלית בקוטר אורכי 12 ס"מ עם אנגיומיוליפומה קוטב תחתון לטרלי 6 מ"מ, יציב".
בתאריך 02.12.09 ה-US בטן יצא ללא ממצא פתולוגי.
שאלתי היא: האם הממצא שיצא לי פעמיים בUS יכול להעלם?? או שיתכן כי הפיענוח לא מדוייק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AML
ד''ר נחום זילבר06/12/2009יתכן שבפעם הזו לא נצתה ליפומה עקב סיבות טכניות שונות. אולם, קרוב לוודאי היא נמצאת באותו גודל שנמצאה בבדיקות הקודמות.
לדעתי, מספיק לעשות אולטרסאונד פעם אחת בשנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)