פורום אורולוגיה, אימפוטנציה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת - לא יודע כבר מה לעשות
    מוש
    23/12/2009

שלום לכם!
    אשתי ואני נשואים מזה כ-3 שנים מאושרות (אנחנו בני 23), אין לנו שום מריבות מלבד על הנושא הבא, זה משהו שחשוב לי לכתוב כבר בהתחלה.. מאז החתונה (היא היתה הראשונה שלי) לא היו הרבה פעמים שהם היינו מרוצים מהסקס. כמובן שברוב המקרים אני פשוט הייתי גומר דקה או 2 דקות מקסימום לאחר החדירה. כמובן ש-2 דקות זה מכיוון שלאחר החדירה לא זזתי כמעט על מנת שלא לגמור כל כך מהר.
    פעמים בודדות העניין היה נמשך כמה דקות טובות, וממש לעיתים נדירות שאפשר לספור על יד אחת, הייתי אני יכול "להחליט" מתי לגמור (שזה לא קרה כבר ממש מזמן), וכך יכול להיות ביחד הרבה מאוד זמן, העניין הסתיים כאשר אשתי ביקשה ולא משום שאני גמרתי.
    אני מוכרח להוסיף שאשתי נלחצה מזה מההתחלה, וכבר אז היה הרבה מאוד לחץ מהפעם הראשונה האם זה יילך, ולמה זה לא יילך וכו'. מאז זה לא פסק אלא בגלים. בשנה האחרונה ברוב המקרים היא אומרת שלא קרה כלום והכל בסדר, וזה לא היה כל כך נורא. אבל אחרי זה היא כמה ימים במצב נוקשה עד שזה מתפרץ לריב וחוזר (חס) וחלילה.
    כאשר אנחנו מדברים על זה, אני כמובן מבין את מה שהיא מרגישה (לפחות חלק מהרגשות) אבל אני מרגיש שזה מעל לכוחותיי העניין הזה, ואני לא יכול לפתור את זה בעצמי. היא אומרת שזה הכל בראש ובגלל שאני בא עם חששות מזה שזה לא יילך, אז זה באמת לא יילך - מה שנכון אחרי הכל. אבל אני מאמין שזו לא הסיבה היחידה. כמו כן היא אומרת שאין לי סיבה להרגיש רע עם המצב כי אני לא מפסיד פה כלום והיא היחידה שמפסידה. מה שנכון היא שבצורה מסויימת היא מפסידה יותר ממני מכיוון שהיא הרבה יותר רוצה את זה ממני (אני מאמין שלאור המצב, אבל אין לי דרך להוכיח את זה).
    אבל כמובן שזה לא נעים (בלשון המעטה) להיות בצד של הגבר שלא מצליח לספק את אשתו, כי אם גבר אמור לעשות משהו טוב זה את זה. וחוץ מזה שכמובן גם לי מאוד קשה להנות מכל הסיפור הזה אפילו כשאני גומר.

אני מוכרח להוסיף שלפני שהייתי איתה לא הייתי מגדיר את עצמי כמישהו קריר לגבי סקס - אם אתם מבינים.. (אבלל כמו שאמרתי גם לא עשיתי סקס עם אף אחת חוץ ממנה), ואולם בעקבות המצב, נראה לי, שהעניין קצת יורד לי, ואפילו כשאני מבפנים מאוד רוצה והמוח כבר "מתכונן" לזה הגוף משום מה "מתעלם" מהעניין ולא מכין את עצמו לראת סקס אין לי זיקפה למרות כל מה שאנחנו עושים - כולל הכל. אני כנראה אומר לעצמי (לא במודע) שאם העסק הזה שווה כל כך הרבה בלאגן אז אולי עדיף שלא..
    בנוסף, אני מאוד משתדל שגם אם אני גומר מהר, שלא להשאיר אותה לא מסופקת. החל במסג'ים (בעיקר לפני) וצפונה..

אני מתנצל שאני יורק ככה את הכל, אבל זו פעם ראשונה שאני מוציא את זה מחוץ לזוגיות שלנו מכיוון שאני מרגיש שהגענו/הגעתי למבוי סתום שאין לנו/לי איך לצאת ממנו.
    אבל כמובן אשמח מאוד שתתיחסו לכמה שיותר פרטים מהשאלה, לדעת במה נהגנו/נהגתי נכון ובמה לא. וכמובן איך אפשר לפתור את העניין הזה.
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוש

ד''ר נחום זילבר
    26/12/2009

קראתי בעיון רב את פניתך ממליץ לפנות בהקדם לסקסולוג שיטפל בנושא. אולם, במידה ולא תצליח פנה לאורולוג המומחה לבעיות אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להשתין פחות?
    ביישן
    23/12/2009

שלום

יש לי שלפוחית ביישנית (מה שאומר שאני מתקשה מאד להשתין מחוץ לבית). לצערי נוצר בזמן האחרון מצב שלמרות שאני ממעט לשתות לפני יציאות החוצה ובמהלכן אני חייב להשתין כבר כחצי שעה-שעה לאחר היציאה מהבית. חשבתי על זה והגעתי למסקנה שמכיוון שהנושא מעסיק אותי כל הזמן בראש זה מזרז את הצורך להשתין. האם זה הגיוני? שכן לפני שהייתה לי את התופעה האיומה הזאת הייתי יכול לצאת מהבית ולהרגיש צורך להשתין רק כעבור 3-4 שעות.

האם יש ברשותך פתרון למנוע צורך להשתין לפחות ל-3 שעות לאחר יציאה מהבית?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר להשתין פחות?

הוספת תגובה

• ביישן

ד''ר אורי גור
    24/12/2009

מערכת השתן ותחושת הצורך נשלטים ע"י המוח
    הקפד להתרוקן לפני היציאה מהבית
    נסה לדכא את תחושת הצורך כשמופיעה בתכיפות כה רבה
    נסה למצוא מקומות סגורים (תא שרותים סגור) להשתין בו - שם קל יותר להתמודד עם השלפוחית הביישנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת דרכים
    חיים
    23/12/2009

שלום רב דוקטור.

לפני חצי שנה נפגעתי בתאונת דרכים כהולך רגל ונגרמו לי מספר רב של פגיעות שהקשות בניהם בגב וברגל.
    בגב שברתי 2 חוליות את L1,T12 ועשו לי קיבוע מT12-L3 השבר שהיה לי הוא שבר פריקה מלאה כדברי הרופא כיום אין לי כמעט יכולת לעשות תנועות בגב שלא לדבר על כיפוף.
    כתוצאה מהפגיעה כיום אין לי תחושה באזורים מסוימים בגוף .
    ברגל עברתי ניתוח והכניסו לי מסמר תוך-לשדי לקיבוע שבר בפמור ימין.
    בנוסף שברתי שברים רבים בצלעות שגרמו לי לחור בריאה ואז הכניסו לי IVC פילטר לוריד ונתנו לי טיפול בקלקסן למשך חודש.
    שאלתי : כיום אני סובל מתדירות השתנה מוגברת קשה לי לאגור שתן ובזמן לחץ לעיתים יש לי אובדן של טיפות שתן . בבדיקה שערכתי בקופת חולים לא היה לי סימן של דלקת בפיפי הייתי אצל אורולוג מומחה והוא אמר לי שזה כתוצאה מהפגיעה בעמוד השידרה כי לפני התאונה לא היה לי את זה בחיים. הוא נתן לי טיפול למשך חצי שנה בוזיקר 5 מג ליום אבל זה לא עוזר לי חוץ מזה שזה עושה לי יובש בפה מה עלי לעשות והאם יכול להיות שהבעיה תשאר איתי לצמיתות תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    תאונת דרכים

הוספת תגובה

• חיים

ד''ר אורי גור
    24/12/2009

אכן יתכן וסביר שהבעיות קשורות בחבלה
    מציע לפנות לאורולוג ולשקול איתו המשך הבירור והטיפול.
    האם בוצעה בדיקה אורודינמית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חיים
    24/12/2009

שלום דוקטור.
    לא בוצע בדיקהאורדינומית.
    תוכל בבקשה להסביר לי מה היא אותה בדיקה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה אורודינמית

ד''ר אורי גור
    27/12/2009

בדיקה להערכת תפקוד שלפוחית השתן, כולל על רקע פגיעה עצבית
    בודק לחצים בשלפוחית השתן בזמן מילוי והתרוקנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה מאוד
    מיטל
    22/12/2009

שלום רב אני בן 28 נשוי טרי משום מה בפעמיים האחרונות שהייתי עם אשתי הייתי מאוד לחוץ ולא הצלחתי להגיע לזקפה הזיקפה היתה ממש קטנה למרות שכן הצלחתי לפלוט זרע בסוף (ליגמור) וזה עם מעט הזיקפה שהיתה לי רציתי לדעת האם הזרעים שייצאו לי עם קצת הזיקפה שהיתה לי יכולים להכניס להריון או שבגלל שבקושי היתה זיקפה אך בסוף הצלחתי לגמור,זה אינו משפיע על איכות הזרע ואפשר להיכנס להריון,או שיוצאים זרעים לא טובים מאחר והיתה זקפה מועטה מנסים להכנס להריון אני קצת לחוץ סליחה על התאור אשמח לתשובה במהרה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה מאוד

הוספת תגובה

• מיטל

ד''ר אורי גור
    24/12/2009

כל שפיכה לתוך הנרתיק עשויה להביא להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי והגדלת מין לכל המעוניינים
    אבי
    21/12/2009

אני בן 25 מגיל צעיר הבנתי שיש לי פין קטן יחסית 13 ס"מ יותר מבחינתי הוא היה קטן, הדבר הזה ממש הציק לי הלכתי לאורלוג והוא אמר שזה בסדר.
    קניתי מכשיר להגדלת הפין אאני לא ממליץ עליו בכלל.
    צריך ללכת איתו בהתחלה 4 שעות ואחרי זה 8 לא נוח אהוא נותן לפין להיות קשה אך אני לא מרוצה ממנו ניסתי אותו חצי שנה.
    לפני שנתיים ביררתי במרפאת התואמים את העיבוי הפין.
    כמו כן התייעצתי עם הרופא שלהם ד"ר יעוקבי והוא אמר לי שזה לא יכול להזיק
    עשיתי באותו היום עיבוי x2 כלומר פעמיים כל פעם זה 5 מייל של סיליקון ,אפשר לעשות פעם אחת ולאז שוב פעם אבל רציתי שיראו כמה שיותר מהר חחח.
    וואלה הפין שלי התרחב ובאמת יש תוצאות אמיתיות לפני כחצי שנה עשיתי שוב פעם כלומר סה"כ 3 פעמים שזה 15 מייל של סילקון.
    ניסתי הכל ואני ממש אבל ממש ממליץ על עיבוי הפין במרפאת התאומים.
    עבר גם כמה שנים מזה.
    זה לא זול כל טיפול שזה הזרקה 1 כאלו 5 מייל עולה 1900ש"ח
    אבל זה שווה זה נתן לי את הביטחון ולהרגיש מה שרציתי להרגיש כל הזמן
    מי רוצה לדבר איתי ולהתעייץ איתי אני יעזור בשמחה אני מביןו את הבעיה כי גם אני הייתי חלק ממנה
    זה נושא ממש אבל ממש רגיש ומבייש אני יודע את זה אבל תרגישו חופשי

הוספת תגובה

• ש

ש
    23/11/2011

השמח אם תצור איתי קשר [email protected]
    גם אני עברתי את כל המכשירים וזה לא עזר אני מפחד מניתןח בבקשה צור קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממליץ

ד''ר אורי גור
    24/12/2009

לא ממליץ על מכשירים להארכה וגם לא על הזרקות לעיבוי.
    עלול להיות מסוכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע לי קצת לא אמין

barak
    27/01/2010

אשמח לדבר איתך יותר במייל barak555556@gmail
    תאמין לי אני בחור שנראה מעולה שהנושא הזה פשוט הרס לי המון פשוט כך
    כל התאור שנתת פשוט סיפור חיי ואם מה שאמרת אמיתי אני הולך על זה אין ספק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בפין והקשר להתקן תוך רחמי
    שלי
    21/12/2009

שלום,

לאחר שלושה ילדים החלטנו בעלי ואני להשתמש בהתקן תוך רחמי (הרגיל - זה ללא ההורמונים). בפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין לאחר מכן, הכל היה בסדר עד שבתנוחה מסויימת בעלי צעק שהוא נדקר ומרגיש כאב חד בקצה הפין. מאז בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין בעלי אומר כי עצם הנגיעה של ראש הפין ברחם גורמת לו לכאבים (אם כי פחותים מאותה פעם שהרגיש נדקר).

הלכנו לרופא ווידאנו שהחוט של ההתקן אינו בולט ומסתבר שהוא שקוע היטב בתוך צואר הרחם. ההצעה של הרופא הייתה לא לבצע חדירה של כל האיבר - וזה מה שאנחנו עושים כרגע אך מן הסתם זה מאיב על טיב יחסי המין (אני כל הזמן מפחדת שאני מכאיבה לבעלי).

נראה לי שחשוב לציין שבעת אוננות בעלי לא מרגיש כאב וגם לא בעת מתן שתן. כמו כן איבר המין נראה לי כתמול שלשום, ללא פצעים וללא שלפוחיות.

השאלה היא פשוטה:
    1. האם התקן יכול לשנות חומציות/בסיסיות כך שיגרום לצריבה באיבר המין של בעלי?
    2. האם שמעתם על מקרים דומים?

תודה,

שלי.

הוספת תגובה

• צריבה

ד''ר אורי גור
    24/12/2009

לא צפוי לשנות חומציות , וזו לא צפויה להשפיע על הפין
    לא שמעתי על מקרה דומה
    חשוב לוודא שההתקן במקומו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה קטנה באשך..
    אור
    21/12/2009

שלום.
    לפני שנה גילו אצלי וריקוצלה בדרגה קלה..

לא יודע אם יש קשר לעניין, אבל לפני כמה ימים התחלתי להרגיש כאבים באשך, ממוקדים יחסית וגיליתי שיש בלעטה קטנה באשך - קשה, לא רכה - שכאשר אני נוגע מה זה מוד כואב.. הכאב הפחית קצת בימים האחרונים, אך עדיין יש את הבבליטה (קוטר מילימטר אני מעריך) - יש מה לעשות עם זה מלבד ללכת לאורולוג? האם זה דחוף, או שניתן לחכות עם זה כמה ימים?

תודה רבה,
    אור.

לקביעת תור
    סגירה
    בליטה קטנה באשך..

הוספת תגובה

• גוש באשך

ד''ר אורי גור
    21/12/2009

גש בהקדם לבדיקת אורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן שנתים שמתלונן על כאב באיבר המין
    אמא מודאגת
    21/12/2009

רציתי לברר מה יכולה להיות הסיבה לכאב באיבר המין לפעוט בן שנתים- אין נפיחות או אדמומיות. אבל מתלונן על כאב ומתכווץ מכל מגע באיזור.

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר אורי גור
    21/12/2009

יתכן היצרות בפתח צינור השתן
    גשי לבדיקת רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגשה מוזרה באיבר המין.
    אסף
    20/12/2009

שלום שמי אסף ומזה כמה ימים אני מרגיש מעין אבן בפין באת מתן שתן,ובסיום מתן השתן ממשיך הכאב עוד בערך חצי שעה,ההרגשה היא כמו אבן בדרכי השתן זה מאוד הדאיג אותי ככה שחשבתי לפנות למישהו כאן לפני פניה לרופא.
    תודה מראש-אסף.

לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה מוזרה באיבר המין.

הוספת תגובה

• אסף

ד''ר אורי גור
    21/12/2009

לא ניתן לבדוק אותך באופן וירטואלי (דרך האינטרנט)
    מציע לפנות ולפגוש רופא אורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש באשך שמאל
    חייל מודאג
    20/12/2009

שלום לכולם.
    לפני כחודש ימים, במהלך טיפול בשפשפת שעשיתי לעצמי הבחנתי במעין גוש באשך שמאל כשהגוש נמצא בפסגת האשך כלפי הבטן בצד הקרוב לפין.
    במשך חודש ימים נפשי לא ידעה נחת וחיפשתי מידע עיוני רב בנושא וככל שהעמקתי בקריאה ככה נהייתי יותר מודאג. לפני שבוע החלטתי לעשות לבעיה הזאת סוף וללכת פעם אחת ולתמיד לבדיקה רפואית. קבעתי תור לרופא המשפחה, הרופא בדק אותי וקבע כי הוא חושד בווריקוצלה אך הוא טען שאין לו את הסמכות לקבוע את הממצא והוא קבע לי תור לבדיקת אולטראסאונד ואורולוג.
    היום בבוקר הלכתי לבדיקות. במהלך בדיקת האולטראסאונד המאבחן בדק את 2 האשכים ( לרוב לא את הגוש עצמו אלה יותר את המסביב) ולאחר הבדיקה המאבחן טען שהוא לא מצא שום ממצא חריג ושלח אותי לאורולוג עם המידע שהוא נתן לי.
    לאחר שהגעתי למרפאה נכנסתי לחדר האורולוג. הורדתי את המכנס, האורולוג הסתכל באיזור מספר שניות ולאחר מכן מישמשמש קצת את הגוש. האורולוג כמעט ושלא הסתכל, קרא את תוצאות האולטראסאונד ולאחר מכן קבע שאין לי שום דבר ושאני יכול ללכת חזרה לבית רגוע ומאושר.
    חזרתי הביתה כשאבן ירדה מליבי, אך עם זאת אני עדיין מודאג משום שעדיין יש לי את הגוש המדובר באשך שמאל.
    אני לא יודע מה זה הגוש הזה. הוא לא כואב לי, רק מוסיף עוד קצת להפרש הגדלים של אשך שמאל לעומת הימני ( מצב שיוצר הפרש גדלים מעצבן בעין). הפחד שלי הוא שבדיקת האולטראסאונד והאורולוג לא היו מעמיקות מספיק ושהם לא עלו על הבעיה.
    השאלות שלי הן:
    1. האם לאור מה שכתבתי אתם ממליצים לי ללכת לבדיקה חוזרת?
    2. האם בדיקת האולטראסאונד מדויקת מספיק בשביל לקבוע קביעה משמעותית כזאת בפעם אחת, גם אם היא לא נעשתה בדיוק על הגוש עצמו?
    3. האם אני יכול לסמוך על בדיקת האורולוג שלדעתי נעשתה מהר מידי בלי תשומת לב מספקת?
    4. האם ווריקוצלה יכולה לגרום להופעה של "גוש" באשך?
    5. האם יכול להיות מצב בו יותרת האשך של אשך מסוים מפותחת יותר מיותרת האשך של האשך השני ברמה כזאת שהיא יוצרת מבנה דמוי גוש באותו אשך?
    6. איזה עוד מצבים מלבד גידול סרטני מסוגלים ליצור "גוש"?

* את הגוש אני מרגיש במישוש יותר בברור כשאני עומד לעומת יושב וכן כשהאשכים רפויים לעומת מכווצים.
    * בעבר סבלתי מזוג אשכים תמירים. אני מאוד מוטרד מהתופעה שמע היא תהפוך למשהו מסוכן (קראתי באינטרנט שאנשים בעלי אשך תמיר בעלי סיכון גבוה לפתח גידולים באזור) .
    * אני חייל בשירות חובה. בשביל שאני יקבע תור נוסף לבדיקה חוזרת זאת פרוצדורה מאוד מייגעת עבורי. אנא התחשבו בנושא.
    מצטער על הכתיבה הארוכה והמייגעת. אני מאוד מוטרד מהנושא

לקביעת תור
    סגירה
    גוש באשך שמאל

הוספת תגובה

• חייל מודאג

ד''ר אורי גור
    21/12/2009

פירטת נכוןן את הסיבות האפשריות:
    גוש באשך (גידול), יותרת אשך גדושה יותר, או עם ציסטה בתוכה, וריקוצל (וקיימות גם סיבות נוספות).
    בדיקת אורולוג מיומן אינה צריכה להיות ארוכה כדי לאבחן את הממצאים
    בדיקת הסונר (אם מבוצעת בצורה יסודית) היא מדוייקת לאבחון בעיות וגושים באשכים וסביבם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה בתחתית האשך
    שרון
    18/12/2009

לאחרונה יצא לי לשים לב לבליטה קטנה בתחתית האשך. אני לא בטוח אם זה בשניהם, אני מרגיש את זה יותר באשך השמאלי. רציתי לדעת אם סביר מאוד שזה הצינור שמתחבר לאשך ואם כן למה אני מרגיש את זה יותר באשך השמאלי? יש צינור נפרד שמתחבר לכל אחד מהם או אחד לשניהם? איזה בדיקה מבצעים במקרה כזה? השערות נוספות למה זה יכול להיות? אין כאבים או בליטה שנראית לעין. רק בתחושה עם היד.

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בתחתית האשך

הוספת תגובה

• אין כאבים

שרון
    18/12/2009

אין כאבים גם לא כשאני נוגע בזה. היה נדמה לי שזה לא ברור בניסוח..

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

ד''ר אורי גור
    21/12/2009

הבדיקה הפשוטה והיעילה היא בדיקת רופא.
    מציע לפנות לאורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני ממש ממש מודאג
    אנונמי
    18/12/2009

שלום לך .. וערב טוב ..

אני ממש מדואג...

אני בן 17 ..

יש לי צריבת שתן מתי שאני משתין

שאני מסיים להשתין אני מרגיש עוד אבל אין לי

אני משתין כל חצי שעה עד שעה

שאני לא חושב או הולך זה עובר לי כיאלו כלום

היתי אצל רופא משפחה הוא בדק לי שתן אך לא נמצא שום דלקת ושום כלום ..

יש לי שאלה .. אם לא מצאו כלום זה יכול להיות משהו ממש רציני כמו ניתוח ?

בתודה ..

לקביעת תור
    סגירה
    שלום אני ממש ממש מודאג

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר אורי גור
    21/12/2009

אם הדברים נמשכים זמן רב ומפריעים מציע לפנות לאורולוג לבדיקה והתייעצות.
    אם רק הופיעו, ובבדיקות אין דלקת -אולי המתן וייעלמו כלעומת שבאו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה וכאבים בנרתיק
    אילנית
    18/12/2009

שלום רב,

מזה כמה חודשים אני סובלת מכאבים או גרד בנרתיק, צריבה-מין לחץ כזה בעת מתן שתן בד"כ בסוף מתן השתן, בתחילה חשבתי שזוהי פטריה ולקחתי אגיסטן וגינאלי ללא מרשם רופא, וזה חלף, אך הסיפור כמעט כל חודש חזר על עצמו ואז ניגשתי לרופאת נשים ששללה פטריה ושלחה אותי לבצע תרבית - התרבית יצאה שלילית הצריבה בזמן מתן שתן נוראית, וגם ישנם כאבים בנרתיק שהולכים ובאים ללא קשר למתן שתן.
    שאלתי היא: האם בעייתי קשורה לאורולוגיה? ואם לא מה עלי לעשות ואל מי לפנות - היות והצריבה במתן שתן נוראית ובלתי נסבלת.
    אודה לך על תשובתך,
    אילנית

לקביעת תור
    סגירה
    צריבה וכאבים בנרתיק

הוספת תגובה

• אילנית

ד''ר אורי גור
    21/12/2009

אם עשית תרבית שתן ואין חיידקים - מציע לפנות לבדיקת רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין לאחר ניתוח וריקוצלה
    גדי
    18/12/2009

בשבוע שעבר עברתי ניתוח בקע מפשעתי בצד שמאל.
    לאחר הניתוח עדכן אותי המנתח כי אובחנה אצלי וריקוצלה והוא "טיפל" בה.
    4 ימים אחרי הניתוח קיימתי יחסי מין (הכל היה תקין).
    האם נגרם/יכול להגרם נזק?
    במידה וכן, מהו הנזק שיכול להגרם? ומהם הסימנים המעידם על אותו נזק?
    אודה על תשובתכם

הוספת תגובה

• גדי

ד''ר אורי גור
    21/12/2009

לא סביר שנגרם נזק (אלא אם הופיעה נפיחות או כאבים באזור הניתוח)
    ממליץ לפעול לפי הוראות המנתח ולהמנע ממאמצים לפרק הזמן שהמליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוסטה גארד
    אלי
    18/12/2009

ד.נ. קראתי פרסום של "פורמולה ייעודית" העשירה (לפי הפרסום) ברכיבים תזונתיים הפועלים לעיכוב תהליך הגדלת הערמונית, להגברת זרימת השתן ומניעה וצמצום תהליכים סרטניים בבלוטה. האם פורמולה זו ידועה לאורולוגים, והאם יש בסיס מדעי או קליני לתיאור זה? חג שמח. אלי

לקביעת תור
    סגירה
    פרוסטה גארד

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר נחום זילבר
    18/12/2009

פרסומים רבים יש בנושא וגם תרופות צמחיות כאלו ואחרות לנו האורולוגים אין המלצות או העדפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה