מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמת הטסטוסטרוןפלג02/12/2009
שלום,
בבדיקת דם נמצאה אצלי רמת טס' נמוכה, התחלתי למרוח כל יום מנת ג'ל טסטומקס.
שאלתי - האם הטס' 'יחזיק מעמד' ורמתו בדם לא תרד כאשר מפסיקים לקחת אותו ?
אם צריך להמשיך לקחת (למרוח) , אפשרי לקחת פעם ביומיים או שלושה , או שחייבים להמשיך כל יום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדרוג'ל ANDROGEL
ד''ר נחום זילבר06/12/2009שיטת מריחת האנדרוג'ל מוסבר ומודרכת על ידי הרופא המטפל.בכל אופן, מורחים זאת במשך 6 שבועות רצוף. לאחר מכן מבצעים בדיקת דם לטסטוסטרון בצורה נכונה תוך כדי המשך טיפול לשבועיים נוספים, ועם קבלת התשובה מחליטים על המשך טיפול במשחה או בזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל טסטוסטרון
פלג06/12/2009שלום לד"ר,
מה כוונתך בתשובה שנתת לי 'מבצעים בדיקת דם לטסטוסטרון בצורה נכונה' ?
האם יש איזה הכנה לבדיקה זו כמו צום או משהו כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלג
ד''ר נחום זילבר07/12/2009אין הכנה לבדיקה אלא צריך לבצע אותה 3 שעות מזמן היקיצה= התעוררות יחד עם ההורמונים הנוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאד - המשךחן02/12/2009
ההודעה מתייחסת להודעה מיום 30.11.09 - דימום במשך שבועיים בשתן,
PSA תקין, ציסטוסקופיה תקינה, ציטולוגיה 1 - "בחלק מהתאים נראתה אטיפיה":
בהמשך לשאלתך אם בוצע לבעלי CT אז עדיין האורולוג לא שלח ל- CT.
די היינו מעודדים כשהציסטוסקופיה יצאה תקינה.
יכול להיות שהציסטוסקופיה לא מראה עדיין תהליך סרטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ד''ר אורי גור09/12/2009בהחלט יש להיות מעודדים מציסטוסקופיה שיצאה תקינה
בדיקת ה-CT מיועדת לאבחן או לשלול מקור לדימום בכליות או בשופכנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודלדרור01/12/2009
אני בן 40+ בעל איבר מין קטן יחסית ביומיום, בזמן זיקפה הוא מגיע לכ- 12-13 ס"מ ולא עבה במיוחד, בנוסף הוא קצת עקום, האם יש מה לעשות בנידון ואיך לטפל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרור
ד''ר אורי גור09/12/2009הגודל מתאים לממוצע, העקמת (אם מפריעה ) ניתנת לתיקון ניתוחי.
מציע לפנות לאורולוג העוסק בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקיור פינסטרידאביקו01/12/2009
אני חייל בן 20 הסובל מבעיית התקרחות. רופא עור המליץ לי על התרופה פרופסיה.
מחיר הפרופסיה מעל ליכולתי הפיננסית משכורת חודש בצבא ל30 כדורים
ראיתי שקיימת תרופה פרוקיור פינסטריד 5 מ"ג לטיפול בפרוסטטה המכילה בדיוק את אותו ההרכב בריכוז פי 5 וזולה לעין שיעור
האם ניתן להשתמש בה במקום הפרופסיה (כמובן לחלק את הכדור ל4 או 5)
ראיתי גם שקיימת תופעת לוואי של הפרעה בתפקוד המיני, האם התפקוד חוזר לאחר הפסקת נטילת התרופה.
אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביקו
ד''ר אורי גור09/12/2009התייעץ עם רוקח לגבי האפשרות לחלק את הכדור.
הפרעות אינן שכיחות ולרוב הפיכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על התשובה.ר.נ.01/12/2009
אבל.....שאלתי גם האם רצוי מעת לעת להחליף סוגי כדורים. האם הגוף עשוי להתרגל לסוג מסויים והתגובה תהיה יותר מתונה .??? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר. נ.
ד''ר נחום זילבר14/12/2009הגוף לא מתרגל. מה שעוזר לך כעת המשך להשתמש בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בתפקוד המינירון01/12/2009
אני בן 22 ומצעירותי מקיים יחסי מין, לפני כחצי שנה הופיעה בעייה שברוב המקרים שאני במגע עם מישהי אני מגיע לזיקפה מלאה או חלקית אך לפני חדירה היא פשוט יורדת ואני לא יכול לבצע חדירה ואם כן אז אני גומר ממש מהר וזה ממש מדאיג אותי, זה טבעי שזה מופיע בגילי?וזה לא התנסות ראשונה שלי.. אני לא יודע למי לפנות ואיך. אם זה במרפאה שאליה אני רשום או דרך רופאים פרטיים שאני צריך לחפש
אני טס עוד חודש לתקופה דיי ארוכה, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בזה ??
תודה מראש !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
רון01/12/2009שכחתי לציין שגם אם אני מגיע לזיקפה מלאה היא נעלמת ממש מהר גם בזמן אוננות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מאותה בעיה בדיוק
יהושע02/12/2009תיאור מדויק של הבעיה שלי, רק שאני בן 18.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקוד מיני לקוי
ד''ר נחום זילבר06/12/2009תיאור הבעיה שלך ושל יהשוע מלמד שמדובר בבעיה פיסכולוגית או בבעיה אורגנית על רקע דליפה וורידית בפין או שילוב של שניהם יחדיו. לגבי רופאים מטפלים ניתן לראות בראשית עמוד הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעEugene30/11/2009
היה לי דם בזרע אך לאחר פרק זמן זה עבר. בכל זאת בקרתי אצל אורולוג ועשיתי את כל הבדיקות שהתבקשתי - כולל בדיקה גופנית, דם, שתן, תרביות שתן וזרע. הכל יצא תקין וכמו שאמרתי - התופעה עברה..
חברה שלי עדיין קצת לחוצה מי זה - כי לא יודעים ממה זה קרה.. האם באמת יש לי ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אורי גור30/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ נפשי וזקפהאלון30/11/2009
מצטער על המגילה אבל אני ממש זקוק לעזרתכם!
שלום שמי אלון בן 29. מזה תקופה ארוכה אני נתון בלחץ נפשי מכל מיני סיבות. למרות הכל בדר"כ אין לי בעיות זקפה ויש לי זקפה חזקה טובה וגם היצר המיני בשיאו אפילו עד כדי כך שלפעמים קורה שאני לא מצליח להשתלט עליו חחחחחח. לצערי או לשמחתי אני בחור מאוד מיני. בשלושה הימים האחרונים הלחץ הנפשי החריף כאילו פרץ של הדחקה של שנים ניפרץ. מאז יש לי בעיית זקפה. ירד לי החשק המיני ואני לא תמיד מצליח להגיע לזקפה. אני מודע לזה שהלחץ הנפשי גורם לבעיה הזו אבל השאלה שלי היא כך:
האם זה משהו שיחלוף לבד? או משהו שילווה אותי לאורך החיים? האם עלי ללכת לרופא כלשהו לבדיקות? האם זה נורמלי? אני אופטימי ומעדיף לחשוב בצורה חיובית על מנת שלא להעמיק את הבעיה.
יש לציין שאתמול הייתה לי פעילות מינית למרות שהרגשתי כך, בכל זאת ניסיתי כי הייתי חייב לספק לעצמי תשובות ולמרות החששות ברגע האקט הכל היה תקין אם כי הייתי עדיין לחוץ, אני עדיין לא מצליח להתנער מהמחשבות האלה כי חוסר החשק המיני שלי בולט בנוכחותו. דברים שהיו גורמים לי לזקפה בקלות פתאום לא מעוררים בי כלום.
בבקשה אני צריך עזרה אני מאוד מפחד וחרד. אני חייב שמישהו יאמר לי שזה בסדר וירגיע אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
ד''ר אורי גור30/11/2009הבעיה שהופיעה לפני 3 ימים חלפה אתמול.
אין לך מה לחשוש.
זה ודאי לא ילווה אותך לכל החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורי, מנסיונך המקצועי האם
אלון30/11/2009האם זה מצב נורמלי\טבעי להרגיש ככה? או שזה עניין חריג?
אני מודה לך מאוד על התשובות שלך זה מאוד עוזר לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאד - ציטולוגיה ראשונהחן30/11/2009
כבר כתבתי הודעה לפני שבועיים על בעלי, בחור בן 36, שסבל מדימום שבועים וחצי.
PSA תקין, ציסטוסקופיה תקינה, בתשובת ציטולוגיה ראשונה שנתקבלה
אתמול נרשם: "במשטח לאוקוציטים, היסטיוציטיס ותאי אפיטל מעבר - בחלק
מהתאים נראית אטיפיה".
אנו מחכים לשתי התוצאות הנוספות שנעשו בפער של יום ויומיים.
האם יכול להיות שזה התחלה של תהליך סרטני?
האם ציסטוסקופיה טעתה, או פשוט התהליך לא מורגש עדיין?
האם יש מצב שמדובר בתאים דלקתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטיפיה
ד''ר אורי גור30/11/2009יכולה להופיע גם בדלקת.
אך גם להוות רמז לממצא גידולי.
המתיני לתשובות הבדיקות הנוספות
האם בוצע CT.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
חן30/11/2009עדיין האורולוג לא שלח ל- CT.
די היינו מעודדים כשהציסטוסקופיה יצאה תקינה.
יכול להיות שהציסטוסקופיה לא מראה עדיין תהליך סרטני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדת ביצועגארי30/11/2009
אני בשנות ה40 המאוחרות ונשוי 20 שנה.
בתקופה האחרונה אני עובר משבר של חרדת ביצוע עם אשתי בכל מה שנוגע לחדירה.
אנו יכולים לאונן כל אחד לעצמו אך כשמגיע רעיון החדירה אני נכנס לחרדה עמוקה עם דפיקות לב
והעסק נופל. אני חושק באשתי מאוד ומפנטז עליה אך כשאנו ביחד החרדה משתלטת עלי ומורידה את מפלס התשוקה לאפס.
מבחינה פיזית , העסק עובד, יש לי זיקפות בוקר חזקות, ואני יודע שהכל בעיה נפשית.
ניסיתי לנשום עמוק אך לא עוזר , ככל שאני חושב על זה העסק מסתבך.
אני מרגיש שאני נמצא בלולאה אינסופית ללא מוצא.
המנגנון של fight or fly עובד אצלי חזק.
מה ניתן לעשות? אני עובד עצות.
האם rescu יעזור להוריד את החרדה כדי שאוכל לתפקד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גארי
ד''ר אורי גור30/11/2009חרדת ביצוע בין בני זוג ותיקים אינה שכיחה.
אולי כדאי להמתין קצת ולחזור לנסות כשתהיה יותר רגוע.
הרי הוכחת לעצמך כי אין בעית זקפה.
אם נותרה בעיה מציע להתייעץ עם סקסולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית שתן מעובה123430/11/2009
אני בן 21.
אני מתקשה בהגעה לזקפה מספקת בעת קיום יחסי מין. (באוננות לעומת זאת אין בעיה). בנוסף אני סובל מדליפות שתן קטנות מעט לאחר השתנה. אינני מרטיב בלילה אך אני כן נוטה להתעורר יותר מפעם אחת לשירותים במהלך הלילה. בנוסף יש תדירות נמוכה ביציאות (פעם בכמה ימים).
הייתי אצל אורולוג לפני מספר חודשים לגבי בעיית הדליפה וכל הבדיקות שעשיתי היו תקינות, אך יחד עם זאת נאמר שיש לי שלפוחית שתן מעובה.
מן הסתם כל הסימפטומים שהעליתי הם תוצאה מכך, אך רציתי לשאול אם יש סיבה לדאגה ומה הפתרונות המומלצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1234
ד''ר אורי גור30/11/2009טפל בעצירות.
מציע בדיקת סונר עם שלפוחית מלאה להעריך אם מעובה?
מציע בדיקת זרימת שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
123430/11/2009הבדיקות יעשו אך לצערי במסגרת הנוכחית (צבא) הדבר לוקח זמן.
אשמח רק לדעת אם אתה רואה סיבה כלשהי לדאגה, והאם יש סיכוי שבעיית הזיקפה בעת קיום יחסי מין היא רפואית וניתנת לטיפול, או שנפשית בלבד?
היו לי מספר התנסויות עם נשים שונות לאורך השנים ויחד עם זאת מעולם עוד לא הצלחתי להגיע לזקפה מספקת במהלך קיום יחסי מין. יחד עם זאת, הצורך המיני גבוה ואין כל בעיה באוננות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לטיפול באימפוטנציה.ר.נ.29/11/2009
בן 71 שנים. מה ההבדל בין התרופות השונות למצבים אלו. מנסיוני, הלויטרה משפיעה עלי היטב במינון של 7 - 10 מיליגרם. סיאלים יותר אטי וויאגרה כמעט ולא.....!!! האם רצוי להחליף מדי פעם ? כ מה זמן לפני יש ליטול אותן .? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר.נ.
ד''ר אורי גור30/11/2009אין צורך להחליף סוס מנצח.
המשך עם מה שעוזר.
טול חצי שעה לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן עכורבחור29/11/2009
שלום,
בתקופה האחרונה קרה מספר פעמים שהשתן שלי עכור, בפעם הראשונה שמתי לב לזה אבל לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל זה כבר קרה 4-5 פעמים לא באופן רציף, כלומר בדרך כלל השתן צלול, אך קורה מדי פעם שהשתן מתעכר, לציין כי אני משתמש בתרופת למיסיל (טבליות) מזה 50 ימים (טבליה אחת ביום), בדיקות דם ותפקודי כבד לפני התחלת הטיפול בתרופה היתה תקינה לחלוטין, בדיקת דם ותפקודי כבד שבועיים אחרי התחלת הטיפול היתה גם כן תקינה ובדיקת דם ותפקודי כבד לאחר 45 ימים מהתחלת הטיפול היתה תקינה לחלוטין. לציין כי בפעם הראשונה שהשתן היה עכור קרה לאחר התחלת הטיפול בתרופה- ובכלל לא קרה דבר כזה לפני ולא היו לא בעיות בכליות או בדרכי השתן.
יש תחושת צריבה לפעמים במתן שתן ויש לי וריקוצל, תחושת צריבה בשתן היתה גם לפני התחלת הטיפול בתרופה.
מה הסיבה לכך שהשתן עכור?
האם ייתכן שזו תופעת לוואי של התרופה?
האם יש צורך לפנות בדחיפות לרופא ולבצע בדיקה לכליות או למערכת דרכי השתן?
האם ייתכן שהתרופה תהרוס את הכליה?
נא לעזור לי מה לעשות. אני פשוט מתביש ללכת שוב אל הרופא כי אני שיגעתי אותו במשך חצי השנה האחרונה, אני ביקרתי אצלו הרבה פעמים וכבר לא נעים לי שכל פעם אני הולך אליו עם סיפור אחר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סכנה?
בחור29/11/2009לציין גם כי שצבע השתן כאשר היה עכור לא היה כל כך כהה, וכמובן שהצבע משתנה לפי כמות המים שאני שותה אבל בדרך כלל אני לא שותה הרבה מים (מקסימים 0.5 ליטר ביום)- ואין לי תחושות אחרות בגוף כמו חום או כאבים...
האם ייתכן שנגרם נזק בלתי הפיך לכליות או לכל דבר אחר במערכת השתן? האם יש סכנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרד
ד''ר אורי גור30/11/2009עליך לפנות לרופא לבדיקה.
וגם לשלוח בדיקת שתן כללית ותרבית לשלול זיהום בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה?אבי29/11/2009
שלום רב דר .
אבא שלי בן 48 סובל מזה כ 10 שנים מבעית שתן אחרי חבלה בגב תחתון ואכן מבצע החדרת קטטרזס כ5 פעמים ביום עם עזרה מאיתנו . וכמו כן מטופל נפשי כ 5 שנים .
מזה שנה המצב הנפשי החמיר ולא רוצה לדבר כמעט עם אף אחד ובודד
ואני מפחד שיש כשר לתופעות לווי בענין השתן והצינטורים .
שאלתי לכבודך איזה תופעות לווי יכולות לקרות לאבא שלי מענין השתן שהוא לא אומר ואנחנו לא יודעים . אפילו עם כול כך הרבה שנים בבעית השתן ובטפולים.?
ומודה על עזרתך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר אורי גור30/11/2009יש להיות במעקב מסודר אצל אורולוג לוודא שלא נגרם נזק לכליות ולדרכי השתן.
בנושא הנפשי מציע להתייעץ עם הגורם המתאים.
מצבו עלול להביא לפגיעה גם במצב הרוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעבדהיוני28/11/2009
שלום!
לפני מסSPERM CULTURE
STAPHYLOCOCCUS HAEMOLYTICUS 0.00
MIC SENSITIVITY
AUGMENTIN DERIVED S
AMPICILLIN\SULB DERIVED S
AZITHROMYCIN DERIVED S
DALACIN C <=0.25 S
CECLOR DERIVED S
CIPROGIS <=0.5 S
CLARITHROMYCIN DERIVED S
CEFTRIAXONE DERIVED S
ERYTHRO-RULID <=0.25 S
GENTAMYCIN <=0.5 S
OXACILLIN <=0.25 S
PENICILLIN G >=0.5 R
RIFAMPIN <=0.5 S
RESPRIM <=10 S
URINE-CULTURE NEG.CULTURE
SG 1.02 SG
LEUCOCYTES UR. NEGATIVE
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 5.50
PROTEINE UR NEGATIVE
GLUCOSE URINE Normal MG/DL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN Normal MG/DL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES NEGATIVE
פר ימים ביצעתי בדיקות שתן וזרע לגילוי מחלות מין עקב מגע מיני. אשמח אם תוכלו לנתח לי את התוצאות (התור לרופא נקבע לי לעוד שבועיים)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבדה
ד''ר אורי גור30/11/2009בדיקת שתן כללית ותרבית תקינות
תרבית זרע צמח חיידק (יתכן שמקורו אינו בזרע אלא חיצוני ולכן לא בהכרח יש צורך לטפל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)