אצבעות רדומות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבעות רדומות!!!
    רותם
    03/07/2011

שלום רב,
    לפני כ- 3 חודשים סבלתי מהרגשה כאילו השריר בידי שמאלית מתוח.. ובתנועות מסויימות הכאבים אף גברו.. לאחר שחיפשתי את מקור הכאב, עשיתי מסאג' באזור, וזה אכן עזר. אך מאז שתי אצבעותי, הקמיצה והזרת נרדמו לי.. (לא לגמרי.. אך ישנם זרמים שלא פוסקים וזאת מעל חודש ימים) כבר קבעתי תור לאורטופד, אך בכו"ז רציתי לשאול:
    האם תופעה זו יכולה לקרות עקב בדיקת דם?. כי לפי החישוב שעשיתי, הכאבים התחילו בערך באותו זמן שעשיתי את בדיקת הדם האחרונה.. בנוסף, אשמח לדעת איך ניתן לטפל בזה..
    תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבעות רדומות!!!

הוספת תגובה

• אצבעות רדומות!!! - תגובה

ד''ר יונה יניב
    04/07/2011

אם בדיקת הדם נעשתה בחלק האחורי של המרפק אולי יכולה להיות השפעה, אבל מאחר שרוב בדיקות הדם מבוצעות בחלק הקדמי - לא נראה לי שמכאן הבעיה. אם הבדיקה נלקחה מהאצבע - לא עושה נמלולים ב2 אצבעות. נראה שהבעיה בעצב שעובר באיזור האחורי של המרפק. עליך להבדק אם זו אכן הבעיה. אם כן תשלח לבדיקה של העצב שנקראת EMG והטיפול - בהתאם לתוצאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

בר
    04/07/2011

שלום יונה!
    לא הבנתי לאיזה צד התכוונת כשכתבת "אם בדיקת הדם נעשתה בחלק האחורי של המרפק".. האם התכוונת שהבדיקה נעשתה באותו צד של המרפק?
    לי עשו את הבדיקה בדיוק בקיפול של היד בצד המנוגד למרפק..
    אשמח לתשובה! ותודה רבה על התשובה שכתבת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    06/07/2011

איזור הבדיקה הוא הצד שבו לא! עובר העצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו