לחץ בצוואר עקב עבודה מול מחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בצוואר עקב עבודה מול מחשב
    יוסי
    22/07/2011

שלום, אני בן 25 בריא בד"כ.
    מזה כשנתיים אני עובד שעות רבות מול מחשב, כ-12 שעות ביום בממוצע.
    לפני כשלושה חודשים נתפס לי הצוואר וסבלתי מכאבים חזקים מאד במשך 3 ימים, לאחר מכן חלה הפוגה בכאבים ורק לאחר כשבועיים הרגשתי שזה עבר. אך מאז אני מרגיש שיש לחץ מציק על העורף שמקרין מידי פעם גם לאזור השכמות ולשרירי הטרפז. תחושה שכאילו הראש כבד מידי בשביל הצוואר ושרירי הצוואר מתאמצים מידי, בד"כ כלל הלחץ מתרכז בחלק התחתון של העורף כמו שסימנתי בצבע סגול בתמונה. כמו כן יש צליל של חיכוך בין חוליות הצוואר כאשר אני מסובב את הראש מצד לצד.
    יש לציין שבשנתיים האחרונות אני פחות פעיל גופנית מבעבר. איך כדאי לי לפעול?
    (צבע סגול מסמן את האזור הכי בעייתי וצבע ירוק את האזור של ההקרנות)
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף את התמונה

יוסי
    22/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי למנוע נזק עתידי ראה גב BACK

גיורא כירופרק
    23/07/2011

שינויים ספונדילוטיים הוא מונח כללי המתאר שינויים שחיקתיים בחוליות. שינויים שכאלו אנו רואים אצל כל אחד מעל גיל מסויים ולעיתים קרובות, כאשר שינויים אילו מתקיימים הדבר ילווה בכאב. שמות נוספים לאותה התופעה כוללים דלקת פרקים שחיקתית, אוסטיאוארטריטיס, דלקת פרקים ניוונית ועוד.
    התופעה שכיחה ולגמרי תקינה ומלווה את כולנו ככל שאנו מתבגרים. כדי להימנע מהחרפה עד כדי כאבים ופריצות דיסק-הדרך הטובה היא למנוע בעזרת מכשיר הפועל נגד כח הכובד בשיטת INVERSION TABLE ונקרא גב BACK.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו