ד"ר יונה יניב יש לי אבחנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יונה יניב יש לי אבחנה
    ירון
    11/08/2011

שנעשתה לפני שלוש שני של היצרות חמורה בעמוד השידרה לא מולד ויש לי גם כאבים שנימשכים כבר הרבה שנים והומלצתי לניתוח מאחר ואני מפחד מאוד מניתוח שכזה בע"ש אבל אני מבין עכשיו את מה שאמר לי המאבחן שמצבי כה חמור שהבעיות שיש לך תגחך כשתיפול לתוך הבעייה הזאת ואכן ממש כמו שחזה אני מתנועע על כיסא גלגלים ויש לי עזרה בשכר מפיליפיני אני לא מסוגל ללכת ובעיקר כואב לי הגב מאוד הכוונה לחלק התחתון של הגב 1 האים את נותנת חוות דעת מומחית 2 האים את מקבלת מושלם בעיקרון אני מבין שבעיות מהסוג שציינתי יכולות לגרום גם לבעיות ניאורולוגיות ני בן 63 האים תקבלי אותי לבדיקה וחוות דעת והאים את יכולה במידה והינך עושה חוות דעת רפואיות לדעת מה מחיר חוות דעת זו להלן המאיל שלי במידה ואת רוצה למסור לי את מחיר החוות דעת בלי עיניים נוספות.:[email protected]
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יונה יניב יש לי אבחנה

הוספת תגובה

• ד"ר יונה יניב יש לי אבחנה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    14/08/2011

אני בעיקר מומחית לכירורגיה של היד ולכן כל שאלותיך אינן רלונטיות, עליך להפנות את השאלה לאורתופד, רצוי לכזה המומחה בבעיות גב ואולי גם נוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו