כתפיים ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתפיים ועוד
    ליאור
    13/08/2011

שלום רב,
    אני בן 33, לא מתאמן כבר שנתיים, מבנה גוף רזה.1.83 שוקל 81.
    לפני כשנתיים התחילה לכאוב לי כתף שמאל ,תחושת דקירה,שריפה,מתיחה.מאז עברתי CT ונמצאה אצלי הסתיידות קלה, קיבלתי תוצאות בדיקות דם (תקינות,CK טיפה גבוה),תרופות(רקוקסיה,סלקוקס,אטופן...),פיזיוטרפיה,גלי הלם לא עזר. עשיתי צילום,מיפוי עצמות,EMG, לא מצאו כלום, קיבלתי 2 זריקות לא עזר.מאז יש לי כאבים בכל מיני מקומות בגוף, היו לי כאבי בכף הרגל שעברו, כאב גב תחתון שעבר לבד, עכשיו יש לי כאב בזרת יד שמאל, כאילו מתיחת שריר, גיד פגוע וכאבים פתאומיים בכל שאר הגוף שהולכים וחוזרים (כבר התרגלתי אליהם).נשלחתי לבדיקת ארתרוגרפיה לכתף. לא נשלחתי לראומטולוג (כאילו חוסכחים על חשבוני).כרגע בזמן שאני מקליד יש לי כאבים באצבעות. אני ממתין לבדיקה הבאה שהיא עוד חודשיים וחצי.כרגע הפעילות הספורטיבית היחידה שאני יכול לעשות היא ריצה, אני אוהב ספורט אך נמנע לצערי.
    יש איזושהי המלצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתפיים ועוד

הוספת תגובה

• כתפיים ועוד - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    13/08/2011

ליאור אתה נחמד,
    מתאר מצב של כאבים מיגרטוריים (נעים ממקום למקום בגוף), עם כאב עיקרי בכתף, שנמצא בבירור. תמשיך את הברור,
    בקש מרופא המשפחה שיבדוק מרקרים סרולוגיים למחלות ראומטיות.
    במידה ולא נמצא כלום דרוש הפניה לראומטולוג.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו תודה ד"ר על התשובה המהירה

ליאור
    13/08/2011

ארתרוגרפיה לא קשורה לראומוטולוג?
    כלומר,הראומטולוג לא ישאל אותי למה באתי אליו אם כבר שלחו אותי לבדיקה יותר מתקדמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו תודה ד"ר על התשובה המהירה - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    15/08/2011

להיפך ישמח שכבר באת מוכן.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו