כאבי ברכיים מזה כמה שנים מגיל 17..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים מזה כמה שנים מגיל 17..
    שלומי
    24/08/2011

מגיל 17 אני סובל מכאבי ברכיים כיום אני בן 19.5 בצבא אחרי אין ספור אורטופדים באזרחות וצילום רנטגן שלא ממש נתנו תשובות משמעיות שלחו אותי מהצבא למיפוי עצמות + ספקט לברכיים

התוצאות כאלה

עקמת מותנית קלה, ללא ריכוזים פתולוגים.

קליטה מעט לא סדירה בכתפיים, ברכיים וכפות הרגליים.

בברכיים קיימת הדגשת קליטה בטיביאל טוברוסיטי דו-צדדית.

הממצאים מתאימים לתגובות מאמץ, יתכן עם אנטזופטיה בברכיים.

אין עדות ל CMP , פרט לכך ללא ממצאים פתולוגים בשלד.

A bnormal results of radioisotope scan of bones' nonspecific

בנוסף קיבלתי צילום שלא מבהיר לי הרבה.

בהמשך מביקורים חוזרים אצל אורטופדים רבים אלו התשובות שקיבלתי

אני חייב לציין כל התוצאות הם לפני המיפוי הייתי אצל אורתופדים רבים שרובם אמרו תשובות שונות מהשני. (הכאבים נגמרו בעקבות כך שבגיל 16 התחלתי להתאמן בצורה מופרזת בריצות ומשקולות לגוף)
    בצבא מודעים לתוצאות השונות מהאזרחות.
    חשוב להזכיר שבנוסף לכאבי הברכיים יש לי גם פלטפוס.
    אלה התשובות העיקריות מהאזרחות : סימנים מניסקילאים תקינים טווח תנועות הברכיים 0-140 מעלות FLATFOOT BILATERAL, ARTHRALGIA OF KNEES, כאב PFJ טחינה +-, J חיובי, PAIN KNEE BIL.

תשובות מהצבא: הרחבה של הקשת הרוחבית קשת שמורה, יש סימנים לפסיטיס פלאנטרית, רגשיות המתאימה לכאב הנובע מה ITB ומלחץ קדמי על הפיקה בפרט באזור הגיד הארבע ראשי. BIL PLANTAR FASCIITIS, יש רגישות על פני ה ITB שבני הצדדים CMP CHONDDROMALACIA OF PATELLA
    בדיקות מעבדה שעשיתי באזרחות נכללו בתוצאות הצבא מיולי 2010 CK מוגבר וספירת נפוציטים מוגברת בערכים לא מאוד גבוהים ביחס לנורמלי.
    ישנם אנטזופטיות בכפות הרגליים ובברכיים, אין גמישות יתר כללית.
    ישנה גם MALALIGMENT של הפיקות.
    מקמורי שלילי סדקים שלילי, יציבות תקינה עיכוב הפיקה חיובי דוץ ימין יותר שחיקה PF חיובי דוץ.

אחרי הרבה בדיקות באינטרנט ולפי הבנה מה שבעיקר גורם לי לכאבים זאת בעיה בגיד הארבע ראשי שנמצא מתחת לפיקה להפי הבנתי מכיוון השוק ולא הירך מה ניתן לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים מזה כמה שנים מגיל 17.. - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    25/08/2011

שלומי שלום,
    קשה לומר לך מה לעשות על סמך מספר בדיקות שציטטת.
    יש תשובות אולם הן יכולות להגיע רק לאחר בדיקה פיזיקלית מדוקדקת.
    בחר אורטופד טוב שיתן לך תשובות ולך איתו.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו