מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במפשעה ובבטן תחתונה....ניר26/08/2011
שלום לכולם.
שמי ניר,בן 30.
מזה שנים רבות אני סובל מכאבים ומיחושים באזור הבטן התחתונה (צד ימין),ובמפשעה הימנית.
הכאבים באים והולכים בתקופות,ובכל ניסיון אבחון שאני מבצע התוצאות כולם חוזרות תקינות.
בסשן האחרון של הבדיקות ביצעתי כמעט כל בדיקה אפשרית על מנת לבדוק מה מקור הכאבים.
CT,אולטראסואנד,אפילו קולונוסקופיה...והכל תקין.
המצב כיום הוא שאני פשוט חי עם הכאב..על בסיס יום יומי...תחושה בלתי נסבלת לדעת שיש בעיה ולא עולים עלייה.
מאחר והנושא הכירוגי נבדק ונשלל כמעט ב 100 אחוז,אני מנסה לבדוק איזה סוג של אבחון/בדיקה/צילום נוסף יכול לעזור לי עם הבעיה,אולי מהפן האורטופדי שלה..
חבר שלי,ספורטאי במקצועו,אמר לי שכדאי לי לגשת ולבצע בדיקת MRI,אפילו במימון פרטי,כי הבדיקה הזאת א.לא מסוכנת לגוף מבחינת קרינה. ב.יכולה לאבחן בקלות ובמהירות כל בעיה שקשורה לגידים/שרירים/דלקות/מתיחות.
ושאלתי אליכם...האם הבדיקה הזאת אכן יכולה לעזור? האם אין סכנות בבדיקת MRI באזור המפשעה מבחינת השפעה על האשכים,ומה באמת היכולות של הבדיקה הזאת מבחינת אבחון.
תודה רבה,ניר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפשעה ובבטן תחתונה.... - תגובה
ד''ר חגי אמיר28/08/2011ניר שלום,
בדיקת MRI כמו כל בדיקה אחרת היא בדיקת עזר.
יש צורך בתכנית איבחון בדיקה גופנית טובה עם אבחנת עבודה, ולנסות מה שצריך כדי לאמת את האבחנה. לא יורים באויר כי ככה לא פוגעים בכלום.
בהצלחה
דר' חגי אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?