שורש כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורש כף היד
    נורית
    30/08/2011

שלום,
    יש לי דלקת בשורש כף היד הייתי אצל רופא המשפחה והוא נתן לי מרשם של כדורים אנטי דלקתיים ובנוסף גם סד כתמיכה ליד.. אני רוצה לדעת במשך כמה זמן אני אמורה להישאר עם הסד והאם ניתן להוריד אותו במשך היום? אני גם רוצה ציין שיש לי כאבים עזים בתנועה ביד

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורש כף היד

הוספת תגובה

• שורש כף היד - תגובה

ד''ר יונה יניב
    31/08/2011

כדאי לא להסתמך רק על טיפולו של רופא המשפחה - עלייך לפנות לאורתוד או יותר טוב - כירורג של יד גם לבדיקה וגם להמלצות מדויקות ואולי גם הפניה לפיזיותרפיה ולריפוי בעיסוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בשורש כף היד.

צליל
    13/10/2011

שלום, מעל שנה וחצי שאני סובלת משורש כף היד, זה התחיל באחיזה של העגלה של בני, ונגמר בזה שקשה לי לעשות לפעמים תנועות מסויימות, כשהגעתי לאורטופד , הסברתי שיש לי מין גוש והוא שלח אותי לצילום, לרנטגן וגילו שיש מין צ'יסטה, קניתי כרגע את מגן שורש כף היד זה לא הכי עוזר מה כדאי לעשות הרופא הסביר שלוקח זמן עד שיעבור מה אתם חושבים לעבור ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בשורש כף היד. - תגובה

ד''ר יונה יניב
    16/10/2011

כמו שעניתי קודם לכן - יש צורך באבחנה לאחר בדיקה. לפי סיפורך כנראה ישנה דלקת בגידים. בדכ"ל לא מנתחים אלא אם כלום לא עוזר - יש לנסות קודם פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק, אח"כ, אם לא עוזר - הזרקות ורק אם אין ברירה - ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו