מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שורש כף הידנורית30/08/2011
שלום,
יש לי דלקת בשורש כף היד הייתי אצל רופא המשפחה והוא נתן לי מרשם של כדורים אנטי דלקתיים ובנוסף גם סד כתמיכה ליד.. אני רוצה לדעת במשך כמה זמן אני אמורה להישאר עם הסד והאם ניתן להוריד אותו במשך היום? אני גם רוצה ציין שיש לי כאבים עזים בתנועה ביד
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורש כף היד - תגובה
ד''ר יונה יניב31/08/2011כדאי לא להסתמך רק על טיפולו של רופא המשפחה - עלייך לפנות לאורתוד או יותר טוב - כירורג של יד גם לבדיקה וגם להמלצות מדויקות ואולי גם הפניה לפיזיותרפיה ולריפוי בעיסוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בשורש כף היד.
צליל13/10/2011שלום, מעל שנה וחצי שאני סובלת משורש כף היד, זה התחיל באחיזה של העגלה של בני, ונגמר בזה שקשה לי לעשות לפעמים תנועות מסויימות, כשהגעתי לאורטופד , הסברתי שיש לי מין גוש והוא שלח אותי לצילום, לרנטגן וגילו שיש מין צ'יסטה, קניתי כרגע את מגן שורש כף היד זה לא הכי עוזר מה כדאי לעשות הרופא הסביר שלוקח זמן עד שיעבור מה אתם חושבים לעבור ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בשורש כף היד. - תגובה
ד''ר יונה יניב16/10/2011כמו שעניתי קודם לכן - יש צורך באבחנה לאחר בדיקה. לפי סיפורך כנראה ישנה דלקת בגידים. בדכ"ל לא מנתחים אלא אם כלום לא עוזר - יש לנסות קודם פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק, אח"כ, אם לא עוזר - הזרקות ורק אם אין ברירה - ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?