מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברתי את כף ידי בנפילה,מתוקה03/09/2011
שברתי את כף ידי בנפילה כתאונת עבודה זומנתי לביטוח לאומי לתת לי אחוזי נכות כי... אייני יכולה לעשות המון דברים שעשיתי אז אם זה לשפשף שטיפת כלים ,אם זה לסחוט בגדים, להרים דברים ,אמרתי להם שהכל אני עושה ביד שמאל והימנית פשוט רק עוזרת ולא מתפקדת כמו שצריך אני חזרתי לעבודה שלי מהפחד לפרנסה ולא מעניין אותי כלום אני מוכנה לסבול ואני סובלת המון אני צריכה לשפשף שם ולנקות מראות גדולות אני מתעייפת וכואב לי אבל מסתירה בשביל לפרנס ורק שלילדיי יהיה מה לאכול ואני ידעתי שאף אחד לא יעזור לי ועובדה ,שם הרופא בדק לי את צבע היד תנועת האצבעות ואמר לי שלום ולאחר מספר ימים נשלח לי מכתב כאילו אין לי כלום והכל בסדר, להלחם עם ביטוח לאומי אתה צריך המון כוחות ,מאז עברה כבר שנה, אני סובלת אבל אני יודעת שאף אחד בבטוח לאומי לא יעזור לי גם אם אני נכה ביד הכל זה מלחמה עו"ד וכאלה. ואותם לא מעניין הסבל שלי היום יומי. רציתי לדעת האם הכאב של התאונה יעבור לי באיזה שהוא שלב? ומה אני יכולה לעשות אחרי שנה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברתי את כף ידי בנפילה, - תגובה
ד''ר יונה יניב04/09/2011ללכת להבדק אצל כירורג של יד ועם המכתב לפנות שוב לביטוח לאומי. אפשר גם לקחת עו"ד ולעשות מה שיאמר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלתי ושברתי את כף היד !!
דודו11/09/2011שלום לך . לי קרה אותו דבר נפלתי ונשברה לי היד אותו מקרה בדיוק את חייבת לגשת לרופא פרטי שמטפל בזה כמה שיותר מהר חייב לעורך דין שהוא יכול לייצג אותך בתיק זה . לי שלחו הזמנה להעריך דרגת הנכות בביטוח לואמי .ואחרי זה קבע רופא ממוחה שיש לי 30% ו 25% בכף היד והיום אני סובל מכאבים חזקים ולא יכול לבצע שום דבר כמו שהייתי מלפני האירוע . עכשיו אני מערר על כך ואני אקבל 10 או 15% נכות ועל זה אני אקבל את הפיצויים שהפסדתי בהם ואני אקבל מה שמגייע לי . אל תזלזלי בזה חבללל .אם עדיין את מרגישה שיש לך כאבים אז זה אומר שיש משהו לא התחבר כמו שצריך ולכן בגלל זה את סובלת ולא יכולה לבצע שו תנועה או שום דבר אחר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?