כאבי גב וקשיי נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב וקשיי נשימה
    אורטל
    04/09/2011

אני בת 22 חולת אסתמה קלה מילדות ובתקופה הארחונה סובלת מהתקפים לעיתים קרובות.הייתי אצל רופא ריאות שרשם לי משאף כטיפול מונע לשימוש יומיומי.
    לאחר כשבוע תדירות ההתקפים פחתה אך עדיין מרגישה מדי פעם קושי לנשום,מין כבדות כזאת על הריאות וכאבי גב קלים שהתחילו לי לפני כחודשיים בערך לא עוזבים אותי .
    השאלה שלי היא::
    האם ישנה אפשרות כזאת שכאבי גב גורמים לאיזשהי בעיה בתפקוד מלא ותקין של הריאות או שאין ממש קשר בין שני הדברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב וקשיי נשימה

הוספת תגובה

• כאבי גב וקשיי נשימה - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    07/09/2011

אורטל את צריכה להיבדק על ידי רופא פנימאי שיבדוק אם יש קשר בין הכאבים, או שמשהו אחר גורם לשניהם.
    לא בפורם הזה.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר חגי אמיר
    07/09/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_ריאה_אסטמה' id=link]מחלות ריאה אסטמה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו