לרופאים שלום רב!אודה על תגובה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים שלום רב!אודה על תגובה מהירה
    אביחי שלום
    05/09/2011

ביקרתי בחודש שעבר באתר ולא יכולתם לעזור לי כעת אני עם תוצאות בדיקת מיפוי עצמות הייתי משמח לפענוח ועזרה.התוצאה:בעמוד עשדרה לציין קליטה מוגברת בעצמה נמוכה במיפוי הלנרי בחוליה L5 אשר על פי חתכי הספקט ממוקמת בפארסאי נטרארטיקולריס הימני ויכולה להתאים לתהליך פעיל של ספונדילוללוזיס בחיוליות L4-5 בחוליה D11 לציין קליטת יתר ממוקמת בעצמה נמוכה במיפוי הפלנרי על פי חתכי הספקט ממוקמת בגוף החוליה מימין יתכן שינויים דיסקוגניים לקורלציה רנטגנית. בשתי הברכיים עדות לנזק שחיקה פטלופמורלי כאשר בברך השמאלית עדות לטנדיניטיס של הליגמנט הפטלופמורלי באיזור התאחיזה הפמורלי.בכף הרגל השמאלית מודגמת קליטת יתר פטולוגית משמעותית בהספקט האחרוי עליון של הקלקאוס כעדות לאכילס טנדניטיס משמעותית(עקב תאונה שעברתי בצעירותי הקרסול נשבר ולא טיפלתי בזה) כן עדות לפלנטר פסצאיטיס דו צדדית.
    בסיכום:תהליך פעיל של ספונדילוליזיס בחוליות L4-5 מימין חשד למחלה דיסקוגנית בחוליה D11 מימין-לקורלציה רנטגנית.שינויי מאמץ יתר בגפיים התחתונות ובעיקר בגפה התחתונה משמאל
    התלונות שלי.כאבי גף מוזרים שלעיתים מקרינים לרגל ימין ולעיתים לבטן עם התכווצויות איומות.
    קצת לחוץמהתוצאה אודה שוב על תגובה מהירה.בתודה מראש אביחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני חושב שדילגתם עליי אנא עיזרו

אביחי
    06/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאים שלום רב!אודה על תגובה מהירה - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    06/09/2011

אביחי שלום, סליחה שלא עונים לך מיד. התשובות של הבדיקות שלך רבות ומורכבות. יש לבדוק אותך ולראות מה רלונטי ומה צריך לעשות לכל אחד.
    לא ניתן להתייחס לבעיה כה סבוכה בחטף.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו