מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה ביותר מצב גרוע!תיקי31/10/2011
לכבוד רופאי הפורום
לפני כשבוע בערך כתבתי לכם על בעיה שיש לי. בעיה זו הולכת ומחמירה.
כבר הייתי פעמיים בבית חולים ושחררו אותי עם אופטלגין וואבן. הבעיה שלי היא מורכבת:
1. ראשית יש לי חרדות רבות
2. יש לי בעיה בצוואר הסי טי מראה על שינויים ניווניים בחוליות c3-c7 .
3. יש לי מדי יום תחושה של שרפה בראש כל פעם במקום שונה. אינני יודעת מה לעשות. זה משגע אותי ואני ממש א יכולה לסבול זאת יותר וזה גורם לי לחרדות ולחץ גדולים יותר.
4.כששאלתי בבית החולים אם לפנות לנוירולוג אמרו לי שאין צורך למרות שלדעתי יש צורך.
בבקשה אמור לי מה דעתף? האם אין צורך בנוירולוג? האם יש קשר לגב?
תודה תיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה ביותר מצב גרוע! - תגובה
ד''ר יונה יניב01/11/2011הבעיה לא אורתופדית. לרוב האנשים יש שינויים ניווניים בצוואר במקום זה או אחר - זו תוצאה של החיים שלנו ושל השנים שעוברות עלינו - כלומר - הגיל. השינויים הללו מתחילים יחסית מוקדם בחיים. תנסי כן לפנות לנוירולוג אבל לא דרך חדר מיון כי הבעיה לא דחופה. אולי לך היא דחופה אבל בחדר המיון מטפלים בבעיות דחופות רפואית וזה , למזלך, לא המקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?