בבקשה תעזרו לי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי..
    יאנה
    01/11/2011

שלום אני יאנה בת 19. עם גיוסי לצבא לפני כשנה החלו להיות לי כאבים חמורים ברגליים באיזור המפשעות עד כדי אי יכולת הליכה נבדקתי אצל רופאים רבים עד שאחד מהם לא הפנה אותי לMRI בו נמצא כי יש לי קרע בלברום בירך ימין. הופנתי למומחה ירך אשר כעבור זמן רב החליט לנתח אותי(אז כבר היתי כחצי שנה עם צליעה ועוד חצי שנה עם קביים) הניתוח היה לפני ארבעה חודשים אך הכאבים שלי לא עברו ואף החמירו . הצליעה עדיין קשה ואיני יכולה ללכת כמעט בכלל בלי קביים. הרופא אומר שאני צריכה למרות הכאב להתחיל ללכת. אני מטופלת בפיזאוטרפיה אך כלום לא עוזר והכאבים חמורים מאוד וומגבילים אותי. הפיזאוטרפיסט חושד בהקרנה מהגב נוסף לקרע ואורטופד אחר רואה בבדיקת גב לא משהו משמעותי שיעזור מצוא את מקור הכאבים. אני מיואשת מלהבין מה קורה עם הגוף שלי ואיך לרפות את זה . בבקשה המליצו לי על טיפול, חשד למה זה יכול להיות או על רופא אורטופד טוב שיהיה מוכן לבדוק אותי אפילו באופן פרטי ולעזור לי כי הכאבים בלתי נסבלים. בתודה מראש יאנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי..

הוספת תגובה

• נ.ב.

יאנה
    01/11/2011

מקום מגורי באיזור הצפון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי.. - תגובה

ד''ר יונה יניב
    02/11/2011

עלייך לחזור לרופא שניתח אותך כי הוא יודע הכי טוב מה בעיתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו