ישיבה של בני הקטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה של בני הקטן
    אורית
    28/01/2008

שלום וברכה,
    בני בן השנה וחצי נוהג לשבת ישיבה לא שגרתית ברצפה כמה שעות ביום.
    יש בי דאגה (וגם אמרו לי) שאולי ישיבה זו מזיקה לגופו או שתזיק בעתיד (חו"ח).
    אנסה לתאר את הישיבה: הוא כאילו יושב על הברכיים אך שולח את קרסוליו לצדדים. כך שבעצם ישיבתו נתמכת בירכיו הקטנות והמתוקות, כאילו שהוא יוצר בישיבתו את האות M. סליחה על התיאור המצחיק אך אין לי דרך אחרת.
    האם ישיבה זו מזיקה או תזיק בעתיד? ואם יש צורך ללמדו לשבת ישיבה אחרת, איזו מומלצת?
    מודה לכם מאוד על תשובתכם. תבורכו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה של בני הקטן

הוספת תגובה

• ישיבת M

ד''ר שמואל לובושיץ
    28/01/2008

המלצתי היא להימנע מישיבה בסגנון זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבת M

אורית
    31/01/2008

תודה על ההמלצה, אפשר לקבל הסבר מדוע לא מומלץ? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עדיין ממתינה לתשובה . תודה

אורית
    09/02/2008

מדוע לא מומלצת ישיבת M? מכיון שאינני מצליחה להרגילו לשבת בצורה אחרת אני חרדה לנזק בגופו. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

ד''ר שמואל לובושיץ
    10/02/2008

בד"כ אצל תינוקות קיים "פיתול" פנימי של עצמות הירך. פיתול זה מתיישר עם הגדילה. ישיבה בסגנון שתיארת עלולה לעכב או למנוע יישור זה של הפיתול ואז כפות הרגליים מופנות כלפי פנים בעת עמידה או הליכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו