מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירים תפוסים בצוואראבי16/11/2011
שלום ד"ר.
אני בן 42 וסובל כבר כמה חודשים מכאבים בצוואר.
הכאבים הם סביב הצוואר-בדפנות ומאחורה.הכאבים פעם חלשים ופעם קצת יותר חזקים.
עברתי טיפולי דיקור סיני וטווינא אך לצערי זה לא עזר.
עשיתי צילום CT צווארי והכל יצא תקין לגמרי!!!
אז ככה;
אורטופד אחד-שהלכתי אליו באופן פרטי לייעוץ חושב שהבעיה נובעת משרירים תפוסים ונתן לי מרשם של קלונקס כי לדבריו סביר שאני סובל ממתח וזה דבר שיכול לגרום לשרירים תפוסים ומכווצים.
אורטופד אחר של הקופה הפנה לפיזוטרפיה שרק הרעה את המצב בגלל התרגילים שהתבקשתי לעשות.
המטפלת שלי בטווינא המליצה לי לקחת קלמה נרווין -גם היא חושדת שמדובר במתח.
פניתי גם לנוירולוג והוא רשם לי רמוטיב כי גם לדעתו הכל נובע ממתח.
רצוי לציין שעד כה לא נטלתי שום תרופה מהנ"ל ובינתיים אני סובל בשקט כי אני נמנע כמה שיותר לקחת תרופות
שאלותיי הם;
1.קראתי שהתרופות הנ"ל הם בשביל חרדה ודכאון-אבל אני אינני סובל מכך אלא רק ממתח בחיי היום יום-עבודה לחוצה,בית וכו...אז למה רוצים לתת לי תרופות מעין אלא,אין משהו אחר?
2.לאיזה תרופה מהנ"ל יש הכי פחות תופעות לוואי?
3.מה אתה היית מציע לי לעשות ואיזה תרופה לקחת,אם בכלל?והאם זה באמת יכול לעזור ולשחרר שרירים תפוסים?
תודה אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדי דלקות
אבי16/11/2011שכחתי לציין שניסיתי טיפול בנוגדי דלקות כמו אטופן אך זה לא עזר כלל וכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי.
אבי17/11/2011אם אפשר לקבל תשובה אודה לכם מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?