כאב גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב תחתון
    ארזה אפלרויט
    23/11/2011

אני אישה בת 67. עד לא מזמן הייתי בריאה לחלוטין, עסקתי הרבה בשחייה ובצעידה. זה חודשיים שאני סובלת מכאב חזק מאוד בגב התחתון. הכאב התחיל במותן הימנית האחורית, עם הקרנה חזקה לרגל ימין. עשיתי צילומי כליות, כיס מרה ונשללה אפשרות לבעיה כלשהי. האורטופד שלח אותי לרנטגן שגם בו, פרט לשינויים רגילים לגילי לא נמצא כל ממצא המצדיק כאב חזק כפי שאני מעידה עליו. בימים האחרונים התפשט הכאב לכל הגב התחתון באזור המותניים, וההקרנה לרגל כמעט שחלפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב תחתון

הוספת תגובה

• יש פתרון ללא תרופות

ד"ר קרן
    23/11/2011

שינויים ספונדילוטיים הוא מונח כללי המתאר שינויים שחיקתיים בחוליות. שינויים שכאלו אנו רואים אצל כל אחד מעל גיל מסויים ולעיתים קרובות, כאשר שינויים אילו מתקיימים הדבר ילווה בכאב. שמות נוספים לאותה התופעה כוללים דלקת פרקים שחיקתית, אוסטיאוארטריטיס, דלקת פרקים ניוונית ועוד.
    התופעה שכיחה ולגמרי תקינה ומלווה את כולנו ככל שאנו מתבגרים. כדי להימנע מהחרפה עד כדי כאבים ופריצות דיסק-הדרך הטובה היא מניעה בעזרת מכשיר הפועל נגד כח הכובד בשיטת INVERSION TABLE.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו