בדיקה mri לאחר ניטוחים רבים, בת 39

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה mri לאחר ניטוחים רבים, בת 39
    לריסה
    07/12/2011

מודגמים שינויים פוסט ניטוחיים בראש עצם מסרק ראשונה. בראש עצם המסרק השנייה מודגם נגע ציסטי תת-קורטיקלי בקוטר 8 מ''מ בציר הסגיטלי ובקוטר 5 מ''מ במישור הצדדי פנימי אשר אינו עובר האדרה לאחר הזרקת לדוליניום. לא הדגמה בצקת או האדרה לשדית סביבו. מודגמת דחיסה של הקורטקס באספקט הדורזלי של ראש עצם המסרק. מודגמת אי סדירות של הקורטקס גם באספקט הדורזלי של בסיס הגליל המקורב. מודגמים אוסטאופיטים באספקט הדורזלי של המפרק ה-MTP2- ממצע העשוי להחשיד ל-AVN- ישן של ראש עצם. המסרק השנייה עם שינויים אוסטאוארטריטים משניים (פרייברג). מודגמים שינויים ארטריטיים מינימליים במפרק ה-TMT1- עם בצקת לשדית מינימלית משני צידי המפרק. שאר המשטחים הפירקיים מודגמים תקינים. מודגמת דפורציה של ראש עצם המסרק החמישית - כנראה עקב שבר ישן או שינויים פוסט ניטוחיים -אשר הודגמה גם בבדיקת ה-CT הקודמת. הגידים הנצפים מודגמים שמורים. במרווח בין ראש עצמות המסרק 3-4 מודגם תהליך קטן כישורי במראהו בעל אותות הדומים לרקמת השריר בכל התהודות בקוטר 3 מ''מ במישור הצדדי פנימי, 4 מ''מ במישור הקדמי אחורי (חתך 24 סידרה 6) - ייתכן נוירומה ע''ש מורטון קטנה -דרושה קורלציה קלינית.
    בבקשה רק אם אתם יכולים להסביר לי על מה מדובר,
    מודה לכולם

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקה mri לאחר ניטוחים רבים, בת 39 - תגובה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    08/12/2011

מדובר במקרה מורכב.
    עלייך למקד את שאלתך לעניין ספציפי.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלוס ולגוס

לריסה
    08/12/2011

שלום רב דוקטור
    לפני כי 6 שנים עברתי ניתוח הלוס ואלגוס בשתי רגליים,בבוהן ובזרת, עם שברים והכנסת ברגים, הסתבר שיש לי אלרגיה לטיטאניום, ברגל ימין הייתה ספיגת עצם בבוהן, אצבע התקצרה בערך סנטימטר, לאחר מכן עברתי עוד שני ניתוחים, הוציאו לי את הברגים. מאז אני סובלת מאוד מכאבים חזקים, אבל בעיה גדולה היא ברגל שמאל, מאז כל ניתוחים אני פונה לרופאים עם בעיה זאת. נכון להיום אני בקושי מתפקדת, כאבים לא עוזבים אותי, עשיתי זריקות של קרטיזון, אבל זה לא פותר לי את הבעיה, המצב של הרגליים החמיר מאוד, השאלה שלי ספיציפית, מה אפשר לעשות, אולי יש איזשהו טיפול יעיל שיוכל לעצור את התהליך ההחמרה, ברגל שמאל יש נפיחות קבועה באצבעות, כמו שקראת לפני זאת בדיקה של mri שעשיתי לפני כי 10 ימים, יש לי עוד בדיקת ct שעשיתי באוגוסט.
    מאוד אשמח אם תוכל לעזור לי.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

לריסה
    11/12/2011

שלום רב דוקטור .... אני מחכה לתשובה ממך, מאוד חשוב לי.אם אתה יכול לענות לי. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת mri הלוס ואלגוס

לריסה
    15/12/2011

שלום רב דוקטור
    אני מחכה לתשובה שלך, רשמתי את הכל בקוטרת הלוס ואלגוס, האם אתה יכול לענות לי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה עדיין

לריסה
    23/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה עדיין - תגובה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    30/12/2011

שוב לריסה היקרה.

מדובר בבעיה מורכבת כנראה שלא ניתן לתת לה תשובה ללא בדיקה מסודרת ובחינת בדיקות העזר שבוצעו.
    אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה אורתופדית בבלינסון.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו