פריצת דיסק בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק בצוואר
    משה כהן
    08/12/2011

שלום לפני חודש התחיל לי נימול קל ביד שמאל והייתי מאושפז שבוע בדקו הכל ואמרו לי שהכל בסדר והביאו לי 30 ימים מחלה .. ד"א אני חייל קרבי
    אחרי 20 יום הלכתי לפיזותרפיסט והוא ביקש ממני להביא איתי את מכתב השחרור שלי מהבית חולים .. הוא קרא מה שכתוב והוא ראה שכתוב שם שבצילום צוואר גילו פריצת דיסק .. אני יצטט איך זה כתוב במכתב - " בלט אחורי ופריצה אחורית - צדדית בצד שמאל של הדיסק הבין - חולייתי C5 -C6 גורם להטבעת גבולו האחורי על שק הטקאלי ולמלאות חלקית בתעלה הנאורלית השמאלית ."
    זה מה שכתוב בדיוק.. עכשיו השאלה שלי עד כמה זה חמור ? אני מרגיש מצוין בלי שום כאבים או לחצים ועבר לי הנימול שהיה ביד ..

עוד שאלה חשובה הפרופיל שלי 97 האם יורידו לי פרופיל ויוציאו אותי מקרבי ? או שאפשר לחיות עם זה בקרבי .?
    תודה רבה משה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק בצוואר

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

משה כהן
    10/12/2011

מצטער על שתי ההודעות זה בטעות יצא אבל אני יכתוב גם פה שלא יהיה בילבול

בסיכום ודיון כתוב ככה " במיון נבדק ע"י רופא אורטופיד שלא התרשם מבעיה חריפה .
    לפי זה אפשר להבין אם יורידו לי פרופיל או שאני עדיין ישאר קרבי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכום בדיקה של האורטופיד

משה כהן
    10/12/2011

בסיכום ודיון כתוב ככה " במיון נבדק ע"י רופא אורטופיד שלא התרשם מבעיה חריפה ,צילום ע"ש צוואר וכתף שמאל ללא עדות לפתולוגיה."
    לפי זה אפשר להבין אם יורידו לי פרופיל או שאני עדיין ישאר קרבי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו