מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר בכף היד בעצם המסרק החמישית.עמית16/12/2011
שלום רב,
לפני כשבע שנים שברתי את עצם המסרק החמשית ביד ימין כתוצאה מאגרוף במהלך תחרות קראטה. עשו לי ניתוח בהרדמה חלקית במהלכו שמו לי משהו על העצם. לצערי אני לא זוכר בדיוק מה אבל אני בודאות זוכר ששמו שם משהו גם כי ראיתי את צילום הרנטגן וכמובן שאמרו לי זאת. אני זוכר שלא היה מדובר בבורג אבל היה שם משהו בודאות.
שבתי לביקורות כנררש עד שהורידו לי את הסד וכן לביקורת נוספת מס' חודשים אחרי ומאז לא היו לי בעיות עם היד, אולם, היום 7 שנים אחרי אני תוהה: לא היה צריך בעצם להוציא את מה ששמו שם באיזה שהוא שלב ?
אני מתנצל על החוסר במידע אך אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי. ברור לי שאינכם יכולים לדעת בודאות איזה סוג של ניתוח עברתי דרך האינטרנט אבל אני מעוניין לשאול האם בכלל קיים טיפול בו שמים משהו על העצם בתוך היד שלא דורש הוצאה בשלב מאוחר יותר ? האם לדעתכם אני צריך לחזור היום לרופא לשם בדיקה כלשהיא ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בכף היד בעצם המסרק החמישית. - תגובה
ד''ר מרדכי ויגלר18/12/2011ישנם ניתוחים אורתופדים רבים בהם משאירים מתכת כל שהיא באופן קבוע כגון פלטות, ברגים וכדומה. באם אין כאב או בעיה עם היד, איני רואה צורך לברר אצלך את הנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?