שבר בכף היד בעצם המסרק החמישית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בכף היד בעצם המסרק החמישית.
    עמית
    16/12/2011

שלום רב,

לפני כשבע שנים שברתי את עצם המסרק החמשית ביד ימין כתוצאה מאגרוף במהלך תחרות קראטה. עשו לי ניתוח בהרדמה חלקית במהלכו שמו לי משהו על העצם. לצערי אני לא זוכר בדיוק מה אבל אני בודאות זוכר ששמו שם משהו גם כי ראיתי את צילום הרנטגן וכמובן שאמרו לי זאת. אני זוכר שלא היה מדובר בבורג אבל היה שם משהו בודאות.

שבתי לביקורות כנררש עד שהורידו לי את הסד וכן לביקורת נוספת מס' חודשים אחרי ומאז לא היו לי בעיות עם היד, אולם, היום 7 שנים אחרי אני תוהה: לא היה צריך בעצם להוציא את מה ששמו שם באיזה שהוא שלב ?

אני מתנצל על החוסר במידע אך אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי. ברור לי שאינכם יכולים לדעת בודאות איזה סוג של ניתוח עברתי דרך האינטרנט אבל אני מעוניין לשאול האם בכלל קיים טיפול בו שמים משהו על העצם בתוך היד שלא דורש הוצאה בשלב מאוחר יותר ? האם לדעתכם אני צריך לחזור היום לרופא לשם בדיקה כלשהיא ?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבר בכף היד בעצם המסרק החמישית. - תגובה

ד''ר מרדכי ויגלר
    18/12/2011

ישנם ניתוחים אורתופדים רבים בהם משאירים מתכת כל שהיא באופן קבוע כגון פלטות, ברגים וכדומה. באם אין כאב או בעיה עם היד, איני רואה צורך לברר אצלך את הנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו