מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור קל של לורדוזיס צווארימורן18/12/2011
שלום רב
אני סובלת מעל שנה מכאב ראש עורפי המתחיל מעמוד השדרה העליון
נמצע ברנטגן עמוד שדרה צווארי כי יישור קל של לורדוזיס צווארי.
מה הטיפול למצב זה ומה זה בעצם אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה נוספת
מורן20/12/2011שלום רב
טרם קיבלתי תשובה לשאלתי
אשמח אם תתייחס
תודה מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם קיבלתי תגובה לשאלתי
מורן20/12/2011שלום רב
יכול להיות שלא שמתם לב לשאלתי כי הגבתם לרבים אחרים ששאלו אחריי
שאלתי היא:
אני סובלת מעל שנה מכאב ראש עורפי המתחיל מעמוד השדרה העליון
נמצע ברנטגן עמוד שדרה צווארי כי יישור קל של לורדוזיס צווארי.
מה הטיפול למצב זה ומה זה בעצם אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע לא התייחסו לפנייתי
מורן30/12/2011אני מקווה שאתם רואים את הפנייה שלי כי טרם קיבלתי תגובה
אם יש בעייה עם השאלה שלי רשמו לי ואשיב
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישור קל של לורדוזיס צווארי - תגובה
ד''ר אלון בורג01/01/2012שלום רב,
אין משמעות לממצא בצילום.
יש לטפל בכאבים לפי הסימפטומים.
פני לאורטופד שלך ליעוץ.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בצואר ובזרוע
ורד02/11/2012שלום,
בזמן העבודה מול המחשב בצורה מאומצת יותר מהרגיל (בתקופת פרויקט), החלו כאבים בצוואר, עם הגבלה בתנועה, שהחמירו בימים הבאים, והתלוו אליהם סחרחורות, כאבים בזרוע השמאלי, ונימול 2 אצבעות 4-5.
ב CT להלן הממצאים:
יישור של הלורדיזיס צווארי עד להיפוכו C3 4 5 6
יתר לחץ מתון על קדמת השק הדורלי והצרות קלה בתעלת השורש דו"צ יותר בצד שמאל.
השאלות:
האם יכול להיות שהעבודה מול המחשב גרמה לבעיה בצואר, בדומה לעובד שמרים משהו כבד ופוגע בע"ש?
האם היישור הזה שבתשובה, ניתנת לטיפול, וכך להחזיר את העקומה?
ומה הממצא אומר בשפה פשוטה באופן כללי?
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?