EMG תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• EMG תוצאות
    דאינה
    22/12/2011

שלום רב ,
    ביצעתי את הבדיקה בגלל כאב בכפות הידיים והירדמות . הכאב חזק יותר בכף יד ימין עם נפיחות, ומקרין לכתף, הכף יד ימין קרה . מתעוררת בלילה מספר פעמים בגלל נימול/ הירדמות של כפות הידיים .
    סיכום הבדיקה:
    abnormal electrophysiologic study
    there is evidence of bilateral, median sensory neuropathy at the wrist - consistent with clinical symptoms of carpal tunnel syndrome.

איך ניתן לטפל במצב ? האם נחוץ בדיקות נוספות ? האם מדובר בתסמונת
    תסמונת המערה הקרפלית ב 2 הידיים ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    EMG תוצאות

הוספת תגובה

• EMG תוצאות - תגובה

ד''ר יונה יניב
    26/12/2011

נראה שאכן מדובר בתסמונת התעלה הקרפלית. הטיפול תלוי ברמת החומרה אבל לרוב אם יש נימול וכאבים ליליים, ישצורך בניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברקסין

דאינה
    29/12/2011

שלום רב,
    בימים האחרונים הכאבים די החמירו כאבי שרירים לאורך היד בעצמות כפות הידיים וכו' בלילות אני תקשה לישון . התור הקרוב לאורטופד הינו ביום ראשון . לבינתיים הרופאת משפחה נתנה לי ברקסין , היום נטלתי את הכדור הראשון ואני לא מרגישה שהכאב פחת .
    תוך כמה זמן הכדור אמור להשפיע ? ימים שעות ?
    שאלה נוספת: האם שינויי מזג האוויר משפיעים על רמת הכאב ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברקסין - תגובה

ד''ר יונה יניב
    30/12/2011

לא משוכנעת שהכדור יעזור אפשר לנסות לישון ען סד תומך לשרש כף היד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו