שברי מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שברי מאמץ
    א
    02/02/2008

שלום..
    עשיתי מיפוי עצמות שבו התגלה כי יש לי קליטה בטיביה האמצעית מימין וב talus ימין בדרגה מתקדמת סימן שאלה.. כך זה נכתב... אני כולה בת 19
    ושאלתי היא מה זה אומר האם יש סיכוי שזה יעבור ואם כן אז איך וכמה זמן?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שברי מאמץ

הוספת תגובה

• שברי מאמץ

ד''ר יחזקאל טיטיון
    03/02/2008

א. שלום.

השאלה היא למה זה נגרם. האם התאמת בצורה מוגזמת וללא סרגל מאמצים מושכל?
    כמו כן יש צורך בבדיקה מסודרת לגיע לאבחנה אבל אם אכן זה שברי מאמץ אז עלייך להמנע ממאמצים לפחות חודש וחצי ואח"כ לחזור באופן מאוד מדורג ומושכל למאמצים.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שברי מאמץ

א
    03/02/2008

ד"ר טיטיון תודה על תשובתך..
    השברי מאמץ נגרמו לי במהלך הטירונות..אני לוחמת.
    לפני שבועיים קיבלתי 30 גימלים ובאמת אני די נחה חוץ מזה שאמא שלי עשתה אותי א. נקיונות של הבית. כתבת שהפתרון הוא במנוחה של חודש וחצי ואח"כ לחזור לאט לאט לתפקוד היומי... והוא עמוס ואין דרך לטפל בה כי הרופאים היום מתייחסים אלינו החיילים כאילו אנחנו משקרים עליהם וזורקים אותנו לכל הרוחות...וזו די בעיה.
    האורטופד שנתן לי את הגימלים ביקש ממני לעשות מיפוי חוזר בעוד חודשיים מאותו היום ומשם נראה לאן זה מתקדם.
    איך אני יכולה למנוע התדרדרות במצב ? ואם בכלל יש דבר כזה ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו