מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי מאמץא02/02/2008
שלום..
עשיתי מיפוי עצמות שבו התגלה כי יש לי קליטה בטיביה האמצעית מימין וב talus ימין בדרגה מתקדמת סימן שאלה.. כך זה נכתב... אני כולה בת 19
ושאלתי היא מה זה אומר האם יש סיכוי שזה יעבור ואם כן אז איך וכמה זמן?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברי מאמץ
ד''ר יחזקאל טיטיון03/02/2008א. שלום.
השאלה היא למה זה נגרם. האם התאמת בצורה מוגזמת וללא סרגל מאמצים מושכל?
כמו כן יש צורך בבדיקה מסודרת לגיע לאבחנה אבל אם אכן זה שברי מאמץ אז עלייך להמנע ממאמצים לפחות חודש וחצי ואח"כ לחזור באופן מאוד מדורג ומושכל למאמצים.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשברי מאמץ
א03/02/2008ד"ר טיטיון תודה על תשובתך..
השברי מאמץ נגרמו לי במהלך הטירונות..אני לוחמת.
לפני שבועיים קיבלתי 30 גימלים ובאמת אני די נחה חוץ מזה שאמא שלי עשתה אותי א. נקיונות של הבית. כתבת שהפתרון הוא במנוחה של חודש וחצי ואח"כ לחזור לאט לאט לתפקוד היומי... והוא עמוס ואין דרך לטפל בה כי הרופאים היום מתייחסים אלינו החיילים כאילו אנחנו משקרים עליהם וזורקים אותנו לכל הרוחות...וזו די בעיה.
האורטופד שנתן לי את הגימלים ביקש ממני לעשות מיפוי חוזר בעוד חודשיים מאותו היום ומשם נראה לאן זה מתקדם.
איך אני יכולה למנוע התדרדרות במצב ? ואם בכלל יש דבר כזה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?