מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר בעצם הסירה-הסרת גבס ותופעותאליק27/12/2011
שלום
לאחר 7 שבועות הוריד לי כירורג כף יד את הגבס שנוצר כתוצאה משבר בעצם הסירה.
ברנטגן שנעשה במקום היה נראה שהשבר החלים ולכן הורד הגבס וקיבלתי תומך שורש כף יד ואגודל (spica).והורה לי ללכת איתו ביום ובלילה להסיר אותו.
כרגע כיומיים לאחר הסרת הגבס אני מרגיש את התופעות הבאות:
1.אזור שורש כף היד ובסביבתו הקרובה רגיש לקור וחום (משמע אם אני שם אותו על שולחן קצת קריר אני מרגיש קור די רציני).
2.מופיע כאב כאשר אני ללא התומך ובתנועות מאוד ספציפיות של כף יד,ז"א שביחס לתנועה בכף יד ימין ישנה הגבלה.
הכאב מופיע בעיקר באזור תיבת ההרחה.
חשוב לי לציין שלפני כ3 שבועות בבדיקת מיפוי עצמות שערכתי היה כתוב שיש ככל הנראה שבר.
אודה לכם על הסבר לגבי 2 התופעות שאני חווה כרגע וכן לגבי השאלה האם לנוכח העובדה שרק לפני 3 שבועות היו סימנים ברורים של שבר ובפרק זמן יחסית קצר הורדתי את הגבס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעצם הסירה-הסרת גבס ותופעות - תגובה
ד''ר יונה יניב29/12/2011לאחר הורדת גבס צפויים כאבים פשוט בגלל הקבוע.
אם היית בגבס 3 שבועות בגלל שבר עצם הסירה ברור שזה אינו מספיר. בדיקת הבחירה לודא אם אכן יש שבר, חדש/ישן, מחובר או לא - זה CT עם שחזורים לעצם הסירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?