כאב פתאומי בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב פתאומי בברך
    יאנה
    03/01/2012

שלום רב, אני בת 25 בריאה בדרך כלל, היום לפתע בזמן ישיבה חשתי כאב עז בברך של רגל ימין. מיקום הכאב: מעל הפיקה בדיוק באמצע, ללא אודם או נפיחות, הכאב הוא כאב ממוקד, עמום ובזמן תזוזה דוקר, ומרגיש בפנים הברך ולא שטחי. לא זכור לי שעשיתי תנועה לא נכונה או שקיבלתי מכה באזור, אני לא עוסקת בספורט באופן מקצועי או מאומץ יתר על המידה שיכול לפגום בצורה כלשהי. בשעה הראשונה הכאב הופיע רק בזמן כיפוף חזק של הרגל (90 מעלות +-), בזמן הליכה לא היה כאב. כאשר אני לוחצת על הנקודה הזו מופיע כאב. לאחר כשעתיים הכאב כמעט רציף, בעיקר בזמן ישיבה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם זה יכול לחלוף מעצמו והאם אני יכולה לקחת/ למרוח משהו בכדי להקל על הכאב. בתודה מראש, המשך שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב פתאומי בברך

הוספת תגובה

• כאב פתאומי בברך - תגובה

ד''ר אלון בורג
    04/01/2012

שלום רב
    במידה ואין מנגנון של חבלה או סיבוב הברך, ממליץ לקחת נוגד כאבים או נוגד דלקת ולהמתין.
    במידה ואין שיפור לפנות לאורטופד

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו