פענוח צילום ע"ש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח צילום ע"ש
    שחר
    28/02/2012

שלום רב אני בת 44 נשלחתי לצילום ע"ש עקב כאבים עזים שנמשכים כבר כחצי שנה מדובר בכאבים בגב עליון עם הקרנה לבתי החזה ולבתי השחי וגם כאבים בצוואר ובשכמות עשיתי בירור קרדיולוגי לפני כשנה כולל מיפוי לב והכל תקין תודה לאל אבקש את פענוח הצילום בתודה מראש גלית להלן הממצאים: ע"ש צווארי: מבנה גרמי תקין של החוליות, גובהן וצורתן של החוליות שמורים הרוווחים הבין חולייתיים שמורים זקיפות יתר בע"ש צווארי צילום ע"ש מותני: לומבוליזציה S1 סקוליוזה קלה קמורה שמאלה בע"ש מותני. ספינה ביפידה בחוליה S1 מרווחים הבין חולייתיים אינם צרים. אודה מאוד על תשובה והאם אפשר להקל על הכאבים באמצעות פיזיותרפיה לדוגמא ניסיתי פלדנקרייז לא עזר וגם שיאצו ודיקור סיני ועיסוי הוליסטי ושום דבר לא עזר ואני ממש מיואשת האם יש איזו שהיא התעמלות שיכולה לעזור לי ולהתאים לי כדי להקל על הכאבים? בתודה מראש גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח צילום ע"ש

הוספת תגובה

• פענוח צילום ע"ש - תגובה

ד''ר אלון בורג
    01/03/2012

שלום רב
    על פניו הצילומים בגדר הנורמה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו