כאבי גב בלתי נסבלים ו CT גבולי-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב בלתי נסבלים ו CT גבולי-
    שירה
    18/03/2012

מזה כחודשיים אני סובל לאחר הרמת משא כבד מכאבי גב עם הגבלה בתנועה ובעיקר פלקציה של הגו ובנוסף הקרנה לרגליים בפיזור L2-L5.

ב EMG רגליים יש חשד לרדיקולופטיה באיזור L4-S1 משמאל ו L2-L4 מימין שזה די תואם את התסמינים שלי.

דא עקא, ב CT יש בלטי דיסק מ L2 עד L5 אך לחץ קל-מתון על השק הטקאלי ברוב המקומות והיצרות פורמינלית רק ב L3-L4.

ברור שלא תמיד CT/MRI מראים פתולוגיה במדויק, אבל האם סביר שבלחץ קל על השק הטקאלי תיגרם לי היפואסתזיה כה ניכרת וכן DROP FOOT בחומרה קשה, להערכתי, ברגל אחת?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא להבהל מכאב גב. יש פתרון מעולה.

פיזיוטרפיסט
    20/03/2012

שינויים ספונדילוטיים הוא מונח כללי המתאר שינויים שחיקתיים בחוליות. שינויים שכאלו אנו רואים אצל כל אחד מעל גיל מסויים ולעיתים קרובות, כאשר שינויים אילו מתקיימים הדבר ילווה בכאב. שמות נוספים לאותה התופעה כוללים דלקת פרקים שחיקתית, אוסטיאוארטריטיס, דלקת פרקים ניוונית ועוד.
    התופעה שכיחה ולגמרי תקינה ומלווה את כולנו ככל שאנו מתבגרים. כדי להימנע מהחרפה עד כדי כאבים ופריצות דיסק-הדרך הטובה היא מניעה בעזרת מכשיר הפועל נגד כח הכובד בשיטת INVERSION TABLE ונקרא גב BACK, מכשיר שאני משתמש בו גם לשימוש אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו