מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פציעת ספורט בברךרותם21/04/2012
ספורטאית בת 17,מתאמנת בענף הג'ודו.
בחודש ספטמבר של השנה הנוכחית במהלך אימון "נעלו" לי את הברך,הלכתי לאורטופד ספורט שבדק אותי ורשם בבדיקה כי האבחנה שלו היא "susp partial tear of MCL". הוא חשד שיש לי קרע חלקי או מתיחה של הרצועה בברך והמליץ לי על מנוחה לשבועיים ולאחר מכן להתאמן עם חבישה.
נחתי תקופה מסויימת ואני מתאמנת עד היום עם מגן לברך שאיתו אני מסוגלת להתאמן כמעט בלי כאבים.
אתמול במהלך אימון התחלתי להרגיש כאב חזק באותה ברך ואני לא מצליחה ליישר אותה,כשאני מנסה ליישר אותה אני מרגישה כאב חד וחזק,אינני מסוגלת ללכת ואני נמצאת בכאבים.
רציתי לשאול לדעתך מה אני צריכה לעשות ולאן לפנות מפני שכשפניתי לאורטופד הספורט בפציעה הקודמת הוא לא ממש פתר את הבעיה ולא נתן לי תשובה ישירה על מה יש לי.לאן אני צריכה לפנות?האם לפנות לרופא משפחה שיתן לי הפניה למיון ושם יטפלו בי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעת ספורט בברך - תגובה
ד``ר רם ירון23/04/2012יש לנסות להתאמן ללא מגן
במעדה ועדיין כואב או הרגשת חוסר יציבות יש לבצע MRI לבירור נזק מניסקיאלי וקרע נריב של ה mcl* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רותם29/04/2012לא יצא לי להתאמן מאז הפציעה,דאגתי לנוח...היום אני יכולה ללכת וליישר את הרגל בפחות כאב אבל עדיין יש לי כאב...מחר יש לי אימון ואני יעשה מה שאמרת.
במקרה שכואב לי תוך כדי האימון,לאן או למי אני צריכה לפנות בקופ"ח כדי שדברים יזוזו ולא סתם יעבירו אותי בין אורטופדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?