מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגב התחתון, כתף, עקב...איגור26/04/2012
שלום !
אני בן 49 ועד הזמן האחרון לא סבלתי משום בעיות רפואיות. הלכתי לחדר כושר, הרמתי משקולות, רצתי. לפני כשנה וחצי התחילו כאבים בכתף ימין. אין הגבלת תנועה, אבל כאב בהרמת יד. הרופא עשה לי זריקה בכתף. זה עזר ל-4 חודשים. אחרי שכאבים חזרו,בקשתי ממנו זריקה נוספת. הפעם עזר רק לשבועיים.
בזמן האחרון כאבים מתחזקים וזה ממש מפריע בחיי יום-יום. הרופא מציע ניתוח, קצת "לשפשף" עצם שלוחץ על הגיד וגורם לכאב. אני חושש מהניתוח.
הפסקתי להרים משקולות, אבל עדיין עשיתי הרבה ריצה. אבל בחודשים אחרונים הופיע כאב בעקב. הרופא עמר שזה דורבן. קניתי מדרסי עקב. זה לא עוזר, אפילו בימים אחרונים כאבים התעצמו.
בנוסף כבר שבועיים אני סובל מכאבים בגב התחתון. הם היו לי גם בעבר, אבל לא כאלה ממושכים. צריך לומר שאני עובד מול המחשב הרבה שעות.
אני ממש מתוסכל, פתאום אני מרגיש כמו זקן, הכל כואב לי...
מה לעשות ?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב התחתון, כתף, עקב... - תגובה
ד``ר רם ירון27/04/2012כאב כמוה כנורה אדומה האמורה להודיע לך שמשהו לא תקין וכדאי לך לתקנו
ראשית פיזיותרפיה לא תזיק הן לכתף והן לגב
נוגדי דלקת בצורת כדורים לעשרה ימים
תעבור לאימון בעצימות נמוכה משקל נמוך הרבה חזרות או תנסה לשחות לתקופת מה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?