מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברכייםרותם18/05/2012
שלום רב.
אני בחורה בת 22 שסובלת קשות מהברכיים , הכל התחיל בצבא
כששירתתי בתפקיד של עמידה ממשוכת במשך כל היום + משא כבד
שסחבתי על הגוף (כ12 קילו קירמי ונשק). התחלתי לסבול מהברכיים ולאט לאט זה החמיר, היום כשאני משוחררת שנה אני מרגישה
מוגבלת כמעט בכל צעד וכל תנועה הכי פשוטה, יש לי רגישות
מטורפת בפיקות, לא מצליחה ליישר ולכופף בלי חריקות שמאוד
מרעישות , אני לא מצליחה ללכת רגיל כי הפיקות במיוחד הפיקה בברך השמאלית זזה תוך כדי הליכה אני מרגישה כאילו היא קופצת לי במקום ובורחת , לא יכולה לעמוד נורמלי אני חייבת להאחז במשהו כיוון שאין לי יציבות הברכיים נכנסות פנימה + קריסה של כפות הרגליים פנימה (הקרסול מתעקמת פנימה נראה שלי זה פלטפוס) , כשאני ישנה בלילה אני מכינה את עצמי חצי שעה עד שמגיעה לתנוחה הנוחה חייבת כרית מתחת לברכיים אחרת אני מאוד סובלת כי הן שוקעות לי (גמישות יתר) כשאני מסתכלת על הברכיים אני רואה הבדלים , הפיקה השמלאית נראת יותר מעוכה מהימינית , וכשאני נוגעת בפיקות אני מרגישה סדקים רציניים כאילו ששברו לי שם חלקים (סליחה על הדימוי) עשיתי רנטגן הוא אמר מדובר בדלקת נתן כדורים , לא יכולתי לעמוד בסבל הלכתי לרופא מומחה שכתב בממצאים :רגישות באספקט קדמי מעל הפיקה , מבחן אפרינהשן חיובי , תנועות מלאות אך מלוות בכאב (לא יודעת למה כתב כך כי התנועות בכלל לא מלאות אני מתה מפחד ליישר ולכופף כי אז הכל יזוז ויחרוק) , פזילה של הפיקה דו צדדי , נפיחות באיזור הגיד הפטלרי , סימני ציסטה בפרק סדק חיצוני בברך שמאל. בצילום רנטגן - " אי סדירות פטילרית" , שלח אותי למיפוי עצמות לשלול נזק למניסקוס.. עשיתי תצילום ומחכה לתוצאות , בנתיים דוקטור תגיד לי בבקשה איך אני מחזירה לעצמי תרגליים הבריאות שהיו לי לפני הצבא? פיזיותרפיות ניסיתי והכאיבו לי מאוד בשרירי הגוף , כל נגיעה צרחתי (הפיזיותרפיסט אמר שגם קיים חוסר איזון שרירים באגן) אני מרגישה מוגבלת ולפי כל מה שקראתי מדובר בתסמינים של שחיקת סחוס מוקדמת , ומה שהכי עצוב שסחוס אי אפשר לרפא , אז מה אני יכולה לעשות כדי להמשיך את החיים שלי בלי לצלוע תוך כדי הליכה (כי בורחות לי הפיקות מהמקום) , המנעות מכיפוף ויישור הברך בשביל שלא יהיה חיכוך רועש ומכאיב , והרבה בכי? רק בת 22, לכן הכאב שלי.
תודה רבה..!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכיים - תגובה
ד``ר רם ירון19/05/2012גמישות יתר מפרקית וחולשת מייצבי פיקה בעיה ידועה ולא פשוטה
יש לחזק את מיצבי הפיקה מציע ללכת לאורטופד המומחה בברכיים על מנת שיבדוק מנח ואיזון הפיקה ולפעול לפי הנחיותיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי עזר גם ...
ליאת ג'רבי21/05/2012הי
כאחת שסבלה רבות מברך ימין (בעיקר...)
בנוסף למה שצויין, והיות ואני לא רוצה לפרסם כאן מוצר שעזר לי, אם תרצי לכתוב את המייל שלך, אשמח לשלוח לך בנפרד
תרגישי טוב
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו כתב כאן למטה, אז אולי מותר ..
ליאת ג'רבי21/05/2012מה שעזר לי באופן אישי ואני גם הולכת עם מתאמנות שלי שסובלות מבעיות ברכיים זה אפוסתרפיה
מערכת האפוסתרפיה יוצרת תהליך אחד ואני תומכת בתהליך בפעילות גופנית שמותאמת עבורם - פילאטיס שיקומי
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?