כאבים בכף רגל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף רגל.
    מוטי
    20/05/2012

שלום רב.

בתקופה האחרונה יש לי כאבים חזקים בין האצבעות ברגל שמאל לעקב (בפלטפוס)
    אין לי הגבלה בתנועה, הכאב מלווה בתחושות כאב קלות גם בגב תחתון שמאלי ולאורך רגל שמאל, האם זה מהגב ( פעמיים בשנה הגב שלי נתפס ) או בעיה אחרת .
    לתשובתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכף רגל.

הוספת תגובה

• האם נעשה צילום לגב ?

ליאת ג'רבי
    21/05/2012

הי,
    הגוף הוא מכונה מיוחדת והכל יכול להיות, לכן שווה תחילה לבדוק
    אם זה כתוצאה מליקוי תנועה, קיצור שרירים, השפעה של מפרקים אחרים וכד'
    תרגיש טוב

ליאת, ליאתנועה
    מאמנת לשיקום הגוף בשיטת סטוט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכף רגל

מוטי
    21/05/2012

תודה על התשובה , ,

בהמשך לשאלתך כן ביצעתי צילום גב ואלה התוצאות.

בגובה l4 -l5 בלט דיסק עם לחץ על השק התקאלי, שורשים חופשיים,פסטות עם שינויים ניווניים קלים,

בגובה l5-s1 ללא בלט דיסק משמעותי , השורשים חופשיים למדי,הפסטות עם שינויים ניוונים קלים ימין יותר משמאל.

הכאבים הם בין כפות האצבעות לבין העקב ( בפלטפוס) ברגל שמאל כמו כן עם כאבים נקודתיים בגב בצד שמאל, האם זה כתוצאה ממה שניתן להבין מהצלום?
    לתשובתכם אודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שנתת את מלוא הפרטים...

ליאת ג'רבי
    21/05/2012

היות ואני מאמנת תנועה ולא ד"ר - אני נותנת את מלוא הכבוד לחברים שמנהלים את הפורום, רק שאני מעריכה שעכשיו משיש להם את מלוא הפרטים הם יוכלו לענות לך תשובה מעמיקה
    תרגיש טוב ושמור על אנרגיה למרות הכל, כי זה מה שהכי משפיע על הכאב !
    ליאת, ליאתנועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומשהו שכן קשור לתחומי...

ליאת ג'רבי
    22/05/2012

שכחתי לציין, שמלימודי בתחום התנועה, אנו רואים השפעה רבה של תהליכים ומיקרים כאלו ואחרים שמשפיעים על יתר מפרקי הגוף
    אני גם ממתינה לתשובה ממנהלי הפורום - תמיד זה מעניין לראות זויות נוספות על אותו המקרה, כי על-בסיס האבחונים של רופאים אני פועלת
    ומסקרנות - הפנו אותך לפיזיותרפיה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו