סיבוכים בעקבות קיפוזיס צווארי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבוכים בעקבות קיפוזיס צווארי...
    הילר
    22/05/2012

שלום רב,
    אני בן 52. לאחרונה בצעתי MRI צווארי עקב בעיות שיווי משקל, חולשת רגליים וקשיי הליכה והתגלו קיפוזיס צווארי ושני בלטים, שלא לוחצים על חוט השדרה עצמו. להפתעתי, יש מחלוקת בפרשנות בין הרופאים שראו את הצילומים (נוירולוג ואורטופד), וכל אחד טוען להשפעות שונות של הממצאים. אני לא מצפה "ליישב כאן את המחלוקות", אבל כן הייתי שמח לקבל מכם תשובה על השאלה המרכזית שמעניינת אותי: מהם הסיבוכים האופייניים מכזה פגם בחוליות הצוואר, והאם הם כוללים את מה שציינתי לעיל, בתוספת כאבי ראש כרוניים, תשישות בלתי סבירה ודלקת סמויה. כאן המקום לציין ולהדגיש, שחוץ מהממצא הנ"ל, כל הבדיקות שלי תקינות לחלוטין, כולל EMG, בדיקת CT לגב תחתון, MRI מוח וכל בדיקות הדם, למעט סמני דלקת כרונית בלתי מזוהה...

מצורף הצילום, לעיונכם...

מודה לכם מראש בהוקרה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• והנה הצילום הנכון...

הילר
    22/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והנה הצילום הנכון... - תגובה

ד''ר אלון בורג
    24/05/2012

שלום רב
    על פניו אתה מתאר תסמינים שיכולים לנבוע מלחץ על חוט השדרה, אך בתמונת הMRI שצירפת לא רואים סימני לחץ.
    ממליץ שתפנה לאורטופד עמוד שדרה או נוירוכירורג שעוסק בנושא ליעוץ.

בברכה
    ד"ר אלון בורג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו