מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגבמורן27/05/2012
שלום רב :)
בתקופת הטירונות החלו לי כאבים חזקים בגב, במיוחד בצד ימין תחתון. ההרגשה היא כמו מתיחה של רצועות. הכאבים התחזקו כאשר הייתי נושאת נשק ואז הכאבים היו כמעט בלתי נסבלים.
עכשיו אני בקורס וסבלתי בשבוע קודם מאותו סוג כאב, כנראה בגלל המיטות של הצבא.
בשבוע האחרון התיישבתי על כיסא עם משענת לא נוחה למספר דקות ושוב התחילו כאבים מהסוג, אולם עברו ביום שלמחרת.
האם מומלץ ללכת לאורתופד מחשש לפגיעה אמיתית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור וללא דיחוי
דני02/06/2012מניסיון אישי שלי- למרות הגיל הצעיר, עם כאבים בגב לא מתעסקים ובטוח שלא מזניחים. אני הייתי קובעת בהקדם תור לאורטופד למען הסר ספק. אני יודעת שאני הייתי צריכה ללכת לפיזיוטרפיה וגם החלפתי מזרון למזרון אורטופדי שהמליצו לי וזה שיפר משמעותית את המצב והפחית את הכאבים.אני אגב את המזרון שלי קניתי בערוץ הקניות. יש להם מבחר מזרונים אורטופדיים במחיר הגיוני לגמרי אבל כדאי להתייעץ עם מישהו שמבין בתחום ומכיר את הבעיה הרפואית לגבי סוג המזרון המתאים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור וללא דיחוי
דני02/06/2012מניסיון אישי שלי- למרות הגיל הצעיר, עם כאבים בגב לא מתעסקים ובטוח שלא מזניחים. אני הייתי קובעת בהקדם תור לאורטופד למען הסר ספק. אני יודעת שאני הייתי צריכה ללכת לפיזיוטרפיה וגם החלפתי מזרון למזרון אורטופדי שהמליצו לי וזה שיפר משמעותית את המצב והפחית את הכאבים.אני אגב את המזרון שלי קניתי בערוץ הקניות. יש להם מבחר מזרונים אורטופדיים במחיר הגיוני לגמרי אבל כדאי להתייעץ עם מישהו שמבין בתחום ומכיר את הבעיה הרפואית לגבי סוג המזרון המתאים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?