כאבים בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב
    מורן
    27/05/2012

שלום רב :)
    בתקופת הטירונות החלו לי כאבים חזקים בגב, במיוחד בצד ימין תחתון. ההרגשה היא כמו מתיחה של רצועות. הכאבים התחזקו כאשר הייתי נושאת נשק ואז הכאבים היו כמעט בלתי נסבלים.
    עכשיו אני בקורס וסבלתי בשבוע קודם מאותו סוג כאב, כנראה בגלל המיטות של הצבא.
    בשבוע האחרון התיישבתי על כיסא עם משענת לא נוחה למספר דקות ושוב התחילו כאבים מהסוג, אולם עברו ביום שלמחרת.

האם מומלץ ללכת לאורתופד מחשש לפגיעה אמיתית?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב

הוספת תגובה

• ברור וללא דיחוי

דני
    02/06/2012

מניסיון אישי שלי- למרות הגיל הצעיר, עם כאבים בגב לא מתעסקים ובטוח שלא מזניחים. אני הייתי קובעת בהקדם תור לאורטופד למען הסר ספק. אני יודעת שאני הייתי צריכה ללכת לפיזיוטרפיה וגם החלפתי מזרון למזרון אורטופדי שהמליצו לי וזה שיפר משמעותית את המצב והפחית את הכאבים.אני אגב את המזרון שלי קניתי בערוץ הקניות. יש להם מבחר מזרונים אורטופדיים במחיר הגיוני לגמרי אבל כדאי להתייעץ עם מישהו שמבין בתחום ומכיר את הבעיה הרפואית לגבי סוג המזרון המתאים ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור וללא דיחוי

דני
    02/06/2012

מניסיון אישי שלי- למרות הגיל הצעיר, עם כאבים בגב לא מתעסקים ובטוח שלא מזניחים. אני הייתי קובעת בהקדם תור לאורטופד למען הסר ספק. אני יודעת שאני הייתי צריכה ללכת לפיזיוטרפיה וגם החלפתי מזרון למזרון אורטופדי שהמליצו לי וזה שיפר משמעותית את המצב והפחית את הכאבים.אני אגב את המזרון שלי קניתי בערוץ הקניות. יש להם מבחר מזרונים אורטופדיים במחיר הגיוני לגמרי אבל כדאי להתייעץ עם מישהו שמבין בתחום ומכיר את הבעיה הרפואית לגבי סוג המזרון המתאים ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו