זריקה שניה בכתף עקב קרע חלקי בגיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקה שניה בכתף עקב קרע חלקי בגיד
    BB
    05/06/2012

1. לפני כ-3 שבועות בעקבות קרע חלקי בגיד הכתף SSP קיבלתי זריקת קורטיזון משולבת עם לידוקאין להקלת הכאב , הזריקה עזרה לשבוע בלבד , אתמול קיבלתי זריקה נוספת שעזרה ליום אחד , שכחתי מה זה לישון בלילות הכאבים בלתי נסבלים ואין הקלה עם משככי כאב , הופניתי לפיזיותרפיה , איך יכול להיות שאין השפעה לזריקה כאשר אני שומע שלרוב האנשים הזריקה משפיעה בין שבועיים לחודש ??
    2. אני בן 43 בריא בד"כ ללא מחלות ורגישויות , ב-3 השבועות קיבלתי ארקוקסיה ואתופן לסירוגין לטיפול בכאב [כמו שציינתי הכאבים נמשכים ללא הקלה במיוחד בלילות] בעקבות התרופה לחץ הדם שלי עלה 138-95 [בדקתי מספר פעמים בימים שונים ] כאשר לפני מתן התרופה לחץ הדם שלי הרגיל היה 115-75 , הפסקתי להשתמש בתרופות אלו וכתחליף אני משתמש באופטלגין למרות שהוא כדור חלש בהרבה , האם ביצעתי מהלך נכון או שכדאי להמשיך עם כדורים אלו ??
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זריקה שניה בכתף עקב קרע חלקי בגיד - תגובה

ד``ר רם ירון
    08/06/2012

מציע לך לבצע פיזיותרפיה
    במקביל לבדוק שהבעיה אינה צווארית
    במידה ולא פנה למומחה לכתף לשקול ארתרוסקופיה לא לפני MRI כתף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו