כאבים באמה ובזרת בעקבות אימון בחד"כ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באמה ובזרת בעקבות אימון בחד"כ
    אדם
    17/06/2012

ד"ר שלום רב,
    לפני מס' חודשים נרשמתי למכון כושר והחלתי להתאמן שלושה ימים בשבוע.
    בימים האחרונים אני חש כאבים באמה ובזרת, כאשר אני מנסה לכופף את הזרת אני מרגיש קושי בתנועה (מין הרגשה שאין סחוס שמפריד ותחושת נקישה בין המפרקים באצבע),
    חשוב לציין שבזרת אין כאבים אך מפריע לי החוסר בתנועה (וכמו כן אין נפיחות).
    מתנצל מראש על ההסבר האמורפי אך איני יודע איך לאבחן בצורה ברורה יותר את הבעיה.
    בתודה מראש,
    אדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים באמה ובזרת בעקבות אימון בחד"כ - תגובה

ד''ר יונה יניב
    19/06/2012

אם אני מבינה נכון אזי האצבע "נתקעת" לך. אם כן - פתחת טריגר פינגר. כדאי ללכת להבדק אצל אורתופדאו כירורג של יד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה אך יש לי שאלה

אדם
    19/06/2012

ראשית תודה על המענה המהיר,
    קראתי הרבה על המקרה הר"מ אך שאלתי היא האם ישנו סיכוי כי הדבר יחלוף מעצמו ? או שרק בעזרת התערבות רפואית? הבעיה היא שאני מנסה לקבוע תור לאורטופד כמהמלצתך אך התור הפנוי הוא רק בעוד כשלושה/ארבעה שבועות,
    איך את ממליצה לי לפעול ? ואילו דברים אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה אך יש לי שאלה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    20/06/2012

הדכ"ל לא חולף מעצמו וצריך לפחות פיזיותרפיה ומנוחה אבל לרוב יש צורך בהתערבות רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו