כאבים בחלק האחורי של הברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחלק האחורי של הברך
    ענת
    19/06/2012

שלום
    אני בת 51 עם כאבים בחלק האחורי של השוק (מתחת לברך), ככל הנראה עקב הפעלה מאומצת מידי של הברך (אימון מדרגה בחדר כושר).
    לפני כשנתיים ביצעתי US עם חשד ל- CYST BAKER'S Left (01/2010) KNEE. אחרי פיזיוטרפיה המצב השתפר מעט אך נשארה מגבלה בתנועה במאמץ. מאחר שעדיין יש כאבים נשלחתי לצילום רנטגן.
    הממצאים שהתקבלו:
    "הודגמו שינוים אוסטאוארטרוטיים מתקדמים בכל חלקי הברך השמאלי .
    היצרות המישטח הפמורור- טיביאלי המדיאלי, בעיקר .
    אין עדות לשבר, תזוזה או ממצא גרמי אחר .
    סיכום:
    שינויים ניווניים".
    אני במצב ברך ירוד מזה שנתיים.
    אודה לך על קבלת הסבר של הממצאים והצעה לטיפול.
    תודה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחלק האחורי של הברך

הוספת תגובה

• כאבים בחלק האחורי של הברך - תגובה

ד''ר אלון בורג
    24/06/2012

שלום רב
    לפי תיאורך מדובר על שינויים שחיקתיים במפרק.
    פני לאורטופד לקבלת טיפול שיכלול פיזיותרפיה, ברכיה, ויתכן דברים נוספים.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מאחורי הברך

ענת
    24/06/2012

שוב שלום,
    ביצעתי US ב-2010 והאבחנה הייתה: CYST BAKER'S Left (01/2010) KNEE. כך שכנראה יש כאן 2 בעיות בברך. מה הדרך שאתה ממליץ לבדיקה - כדי לדעת האם הכאבים נוצרים עקב שחיקה או בגלל הציסטה? הכאב הוא בשוק, בחלק האחורי מתחת לברך והוא לא מאפשר לי מאמץ מעבר לצעידה קלה.
    תודה מראש
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים עזים מאחורי הברך

מיכל
    05/10/2012

חג שמח !!

אני כבת 64 מבנה גופי רזה , הולכת הרבה (לא כספורט) מזה כחודש סובלת מכאב חזק מאחורי הברך התחושה של גוש אם רצועות קצרות . אשר מגבילה את ההליכה ,במיוחד במצב אחרי ישיבה או מנוחה . אך בימים האחרונים הכאבים החמירו ועברו לנקודה מסויימת בברך עצמה . שאלתי ממה עלולים ליהיות הכאבים ומהו הטיפול הממולץ?? תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו