ניתוח בעצב האולינרי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בעצב האולינרי!
    צביקה.
    15/07/2012

שלום לך ד'ר! עברתי ניתוח בכתף בתאריך 28.3.13 עקב תאונת עבודה. וכעת אני צריך לעבור ניתוח בעצב האולינרי לפי תוצאות של E/M/G. האם ניפגע העצב במהך הניתוח האם היתה כאן רשלנות. וכמה זמן נערך ניתוח כזה. והאם הוא נערך בהרדמה כללית. ומה סכויי ההחלמה. בתודה מראש צביקה ומחכה לתשובתך הכינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בעצב האולינרי!

הוספת תגובה

• ניתוח בעצב האולינרי! - תגובה

ד''ר יונה יניב
    16/07/2012

בדכ"ל העצב האולנרי לחוץ באיזור המרפק. אם זו אכן הבעיה אין קשר לניתוח הכתף. הניתוח נמשך כ40 דקות ונערך בהרדמה כללית. אינני יודעת את ערכי הבדיקה של הEMG ולכן לא יכולה לומר כלום על סיכויי ההחלמה. לרוב הניתוח מבוצע כדי לעצור הדרדרות ולאו דוקא לשיפור מצב קיים למרות שגם זה יכול להיות טוב יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בעצב האולינרי!

צביקה.
    16/07/2012

שלום לך ד'ר! ראשית אני מודה לך מאוד על תשובתך. אספר לך קצת על הישתלשלות הדברים. בתאריך 16.2.11 ניטרקה דלת של משאית בפני ופגעה לי בעיני השמלית ובכתפי השמאלי וכך ביצעו לי ניתוח ארטוסקופי בכתפי השמאלית [ליפני הניתוח הייתי בריא לחלוטין] ושלושה חודשיים לאחר הניתיוח הירגשתי נימולים באצבעות יד שמאל+גב יד שמאל והתוצאות של הE/M/G הם פגיעה בעצב האולינרי ומהירות ההולכה ביד שמאל היא 25 מטר בשניה. ואילו ביד ימין מהירות ההולכה היא 86 מטר לשניה. אי לכך אנני משוכנה שזה לא בעקבות הניתוח בכתף. בתודה מראש צביקה ומחכה לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בעצב האולינרי! - תגובה

ד''ר יונה יניב
    17/07/2012

אם היה בעקבות הניתוח של הכתף היית מתעורר מהניתוח עם נימולים ו/או הפרעה בתנועת האצבעות. ייתכן שבחבלה נחבלת גם במרפק וההחלמה שם יצרה צלקת פנימית שלוחצת על העצב וגם ייתכן שאין קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו