מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית הסתיידותאסתר24/08/2012
אני בת 50 יש ברקע סכרת (ערכים לא גבוהים , בגדר הנורמה) לוקחת כדור "גלוקומין" אחד. גם כדור אחד ללחץ דם , לפני כשנה התחילו לי כאבים בכתף שמאל, היה לי קשה מאוד להרים את היד, עכשיו יש לי "כתף קפואה" כל עוד אני לא מרימה את היד גבוה זה לא כואב לי. אבל יש לי הגלה קשה אני עובדת כמטפלת בתינוקיה כ-15 שנה. לפני כמה ימים ( 3/4 ימים) חזר לי כאב חזק מאוד בזווית הכתף,צוור ועורף . אני מוגבלת בתנועה להזיז את הראש בגלל הכאבים . שאלתי היא: האם קיימים כדורים לכאבים חזקים שיקלו עלי? ניסיתי "אקמול פוקוס" שהקל מעט ומשחות למינהם שאינן עזרו כלל. האם יש טיפול כלשהו שיכול לעזור לי? הייתי כמספר חודשים אצל אוטופד ממוחה שאמר שניתוח אולי יעזור אבל לא ל"כתף הקפואה" ורופאים אחרים המליצו שלא לבצע ניתוח. בכבוד ותודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית הסתיידות - תגובה
ד``ר רם ירון24/08/2012שלום
ממליץ על טיפול בdistensive hydroplasty
ומייד לאחר מכן טיפולי פיזיותרפיה
דר רם ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אסתר27/08/2012שלום, תודה על התגובה, אך לא הבנתי מה הכוונה אם תוכל לכתוב בשפה שאני אבין אודה לך מאוד. חוץ מזה עשיתי בתחילת הטיפול יותר מעשרה טיפולים בפיזיוטרפיה וזה לא עזר. בכבוד רב ותודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?