מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ממושכים ביד ימיןגל24/08/2012
שלום אני בת 27 סובלת כבר קרוב ל-5 שנים מכאבים ביד ימין.
בהתחלה הכאבים היו אך ורק בשורש כף היד ימין. עם הזמן הכאבים גברו ואף התפשטו בשנתיים האחרונות לאורך האמה הימנית. בשבועות האחרונות החלו לי גם כאבים ביד שמאל באמה אך זה היה מספר פעמים ולא חזר בשנית. טופלתי פעמים בפזיותרפיה עבור יד ימין ללא הועיל. עשיתי צילום כף יד- תשובה ללא ממצא מיוחד. עשיתי אולטראסונד תשובה- ללא ממצא מיוחד.
לא היה לי שבר אף פעם בחיי ביד, לא קיבלתי מכה רצינית או כל אירוע קשה או פציעות ספורט. הכאבים לא נובעים מתנועה ספציפית. ויש לי אותם לאורך כל היום ואף בלילה. אשמח לחות דעת רפואית. אלו בדיקות לעשות. האם יתכן שזו פגיעה עצבית? למי לפנות לטיפול לפני שמצבי מחריף.
תודה מראש
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ממושכים ביד ימין - תגובה
ד''ר יונה יניב27/08/2012עלייך לפנות לבדיקה מדוקדקת אצל כירורג של יד שינסה לברר את מהות הבעיה. ייתכן וישלח אותך לראומטולוג כחלק מהברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?