כאבים בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל
    אסתריקה
    07/09/2012

שלום אני בת 50 בדרך כלל אישה בריאה סובלת מזה 3 חודשים מכאבים בכף הרגל שהתחיל בקרסולים ובעקב ולאחר 3 פעמים של פיזאוטרפיה עבר לי הכאב לאמצע כף הרגל הימנית מעל ומתחת אני מתקשה בהליכה עשיתי לפני 4 חודשים בדיקות דם עשיתי אולטרסאוד נראה שהכל תקין בהתחלה הכאבים היו רק כשהייתי קמה ובירידה במדרגות ומהמיטה במשך כמה שניות והיה עובר ועכשיו הכאבים במשך כל היום הכאב הולך ומחמיר עד כדי כך שאני לא יכולה ללכת בצורה נורמלי ולעמוד מה יכולה להיות הבעיה, ומה עלי לעשות.תודה אשמח אם תייעצו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכף הרגל

הוספת תגובה

• כאבים בכף הרגל תענו לי בבקשה.

מאי
    27/09/2012

כרגע יש לי כאבים ברגל מרגישה כמו נכה גוררת רגל כף הרגל מלמעלה בצבע קצת אדום עם נפיחות מלמעלה אני מרגישה שהמצב מחמיר לי עם הפיזאוטרפיה כאבים מלמטה ולמעלה ומתקשה ללכת ,מה זה יכול להיות?לצערי הרופא בחופש וגם הפיזאוטרפיסטית האם עלי להמשיך את הפיזאוטרפיה או להפסיק. אין לי חיים פשוט. האם זאת דלקת או דורבן? קניתי מדרסים בתיקווה שיעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכף הרגל - תגובה

ד''ר אלון בורג
    27/09/2012

שלום רב
    ייתכן תגובת מאמץ מקומית או דלקת.
    יש לפנות לבדיקת אורטופד וצילום בשלב ראשון.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו