טיפ לסובלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפ לסובלים
    אבי
    15/09/2012

סבלתי מפריצות דיסק וכאבים עזים, ממליץ בחום על רועי מהמרכז ליוגה טיפולית בתל-אביב (ובדרום), שהציל אותי מניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפ לסובלים

הוספת תגובה

• 500 DDS- חוגג שנה בלי כאבים

אוהד
    15/09/2012

מצב פריצת הדיסק שלי היה כל כך גרוע עד שהחלטתי לעשות ניתוח. רופא המטפל שלי הבטיח לי שהכול יסתדר ושאין מה לדאוג. אחרי הניתוח ראיתי תמונה אחרת. לרופא לא היה מה להגיד ולי דווקא היה יותר מדי...אבל הבנתי שמיציתי את הטיפול שלי אצלו כי אני לא סומך עליו יותר. חיפשתי פתרונות אצל רפואה אלטרנטיבית ופניתי לדיקור סיני. בסוף, כן הצלחתי למצוא פתרון לבעיה- דרך האינטרנט. הגעתי לפגישת התאמה לא רגוע ומלא בחששות, אבל כבר בטיפול ראשון שמתי לב שהכאב טיפה נרגע. באמת שכבר לא ציפיתי לניסים ונפלאות, רק להקלה מסוימת. וזה מה שקיבלתי אחרי טיפול של חודש. אמרתי לעצמי: זהו , חביבי, הגענו לתחנה הסופית, יותר מזה לא תקבל. כמה שהופתעתי אחרי חודשיים נוספים, כאשר היה שיפור משמעותי בכאבים. פשוט לא האמנתי, אבל עובדה- הרגשתי הרבה יותר משוחרר וחופשי בתנועות. בעוד חודש אני חוגג שנה בלי כאב גב. בשבילי זה כמו להיוולד מחדש! כשכבר הייתי בטוח שהכול אבוד- שיטה DDS-500 הוכיחה לי אחרת. מזל שהפעם אני לא צדקתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו