מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 5 חודשים אחרי ניתוחישראלה27/09/2012
אני בת 48 "וההיתי "פעילה ואנרגטית מאוד !!עד דצמבר 2011 . בחודש זה לאחר נהיגות אורכות ומרובות ,והרמת משא כבד במעלה מדרגות . נפרצו 2 דיסקים L4 L5 ונסתמה תעלת עמוד שידרה S1 . בחודש אפריל 2012 לא היתה לי ברירה אלה לעבור ניתוח:" דיסקקטומיה" מאחר ונהפכתי ל100% סיעודית וכמעט הרגליים שלי השתתקו --זה היה ממש ניתוח חירום !! --הניתוח עבר בהצלחה !!!!
אני 5 חודשים אחרי ניתוח ועדיין לצערי הרב עם כאב עיצבי חזק בין הגב התחתון לישבן,,,,, "כאילו יש לי שם 2 מסמרים גדולים וחלודים של פיגומים ". כאשר אני במצב פסבי אין לי כאב בכלל, אבל כאשר אני אקטיבית יותר, בדברים הכי פשוטים הכאב מתעצם ,כמו לבישת תחתונים ומכנסיים . ומפיל אותי למיטה עם חוסר אנרגיה וכאב שמתחדד . גם כאשר אני בשיקום בהדרותרפיה הכאב מתחדד מאוד .
האם לדעתכם הכאב הנ"ל אמור להיות חלק קבוע מחיי ??
או שאם הזמן הכאב יעלם ??
בתודה וברכת שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר לא חושש מבעיות גב בעתיד
אניטה רסקוב27/09/2012לפני שנתיים וחצי מה לא הייתי נותן כדי להפסיק לסבול מפריצת דיסק...אפילו הייתי מוכן למכור את נשמתי לשטן. אז כאשר הרופא שלי הפנה אותי לניתוח- עליתי על השולחן כמו שה תמים. לא התווכחתי על המחיר ולא שאלתי יותר מדי שאלות. אבל הוזהרתי מראש שיש סיכוי שהניתוח לא יצליח. הימרתי והניתוח דווקא התברר כמוצלח. כמו שאומרים, אבן נגולה מעל ליבי. התחלתי לאט-לאט בתהליך השיקום וכול הזמן הקשבתי לגב שלי כדי לוודא שהכאב לא חוזר. עברו כמה חודשים ולא הייתה הרעה במצבי- נרגעתי. שנה שלמה חייתי באשליה שהניתוח אכן פתר את הבעיה, עד שיום אחד בהיר ללא שום אזהרה הרגשתי שיש לי מחושים בגב. ושוב אני מצאתי את עצמי ניצב מול בעיה ישנה. אבל הפעם הייתי יותר חכם ולא הלכתי לעוד ניתוח. פשוט גיליתי באינטרנט שיטה טיפולית ומונעת בו-זמנית- .dds 500יחסית לעלות הניתוח, הטיפול עלה גרושים, אבל התועלת הייתה בל תתואר! רק בזכותה אני ניצחתי את הכאב ולא חושש יותר מהפתעות לא נעימות בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שאף אחד ממנהלי הפורום לא ענה לי
ישראלה28/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי את התגובה ,,, אבל ,,,
ישראלה28/09/2012קבלתי תגובה אבל היא לא של מנהלי הפורום שהם רופאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?