כאב במיפרק יד שמאל (בצד חיצוני ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב במיפרק יד שמאל (בצד חיצוני ...
    alona
    28/02/2008

...קרוב לשורש האגודל )
    אני בת 68 ומטפלת כ-8 עד 10 שעות ביום ,חמישה ימים בשבוע , בנכדה שלי בת 7חודשים ומעל 9 ק"ג .

הכאבים מופיעים בתנועות מסוימות וכשמרימה אותה או דברים אחרים .
    חבשתי את המקום בחבישה אלסטית וזה עוזר לי כי מגבילה את התנועות של היד .

יש לי לחץ דם מאוזן בעקבות נטילת תרופות נגד לחץ דם גבוה ( ENALADEX 5MG פעם ביום , DISOTHIAZIDE 25MG ,1/2 כדור ביום , MIROPIRIN 75MG פעם ביום ).

מציינת שכל בדיקות הדם ,עד עכשיו , היו בין הגבולות וצילום שעשיתי להמלצת רופאת המשפחה מראים מיבנה גרמי תקין של העצמות והמרווחים המפרקיים שמורים.

שאלתי : האם אפשר להימנע מנטילת ETOPAN 400MG XL (M) של 2 טבליות ביום למשך 10 ימים ?

חוששת מתגובות בין תרופתיות ותופעות לוואי .

וברשותך עוד שאלה : איך אפשר למנוע היוצרות דלקת (זאת הדיאגנוזה של רופאת המשפחה) בטיפול נכדה ובכלל ואם אמבט קר או חם עם מלח עוזר ?

מתנצלת על אורך ואשמח לקבל לינק רלוונטי כהשלמה לתשובה (אם יש צורך ).

תודה מראש
    יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שורש כף היד

ד''ר שמואל לובושיץ
    02/03/2008

שלום רב
    יכולים להיות מספר גורמים לכאבים שאותם תיארת בשאלתך...לרובם יש פיתרון טוב...אבל...ע"מ שאדע מהו הפיתרון המתאים לבעיתך יש צורך לבדוק את ידך בדיקה גופנית ואולי גם להיעזר בבדיקות עזר. לכן, מומלץ לפנות למומחה בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו