ניתוח בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בכתף
    שירי
    14/10/2012

שלום לכולם,
    אני מתארת לעצמי שהשאלה נשאלה כמה פעמים, אך אשמח אם מישהי או מישהו יענה לי.. אמי אובחנה עם קרע מלא בגיד (בשני הכתפיים) והמנתח, פרטי, המליץ על ניתוח. המזכירה שלו התקשרה כל הזמן כדי שנקבע תאריך. אמי מאד מתלבטת וגם מפחדת וחושבת לא לעשות את הניתוח אלא לחיות עם טיפולי פיזיותרפיה. יש לציין שיש לה כאבים ואפילו חזקים.
    האם היא תוכל להתגבר על הכאבים ולהמשיך לחיות בצורה סבירה גם בלי הניתוח, אלא רק עם פיזיו'??
    בבקשה, אשמח לשמוע ממישהו שמכיר או עבר משהו דומה. יש לנו שיחה עם המנתח בקרוב אבל אני מתארת לעצמי מה יגיד לנו.

תודה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בכתף

הוספת תגובה

• ניתוח בכתף - תגובה

ד``ר רם ירון
    15/10/2012

שירי שלום
    ראשית בטוחני שהמנתח רוצה בטובת אימך ולכן כדאי להיות כן ואמיתי איתו.
    תוכלי לומר לו שכרגע אמא לא מוכנה לניתוח ולכשתרצה תגיע לקבלת תור.
    לגבי ניתוח תפירת גיד בכתף, זהו ניתוח לא מציל חיים ולכן אין צורך להלחץ.
    אני לא יודע את גיל אימך וגודל הקרע אך חשוב לדעת את ההשלכות של אי תיקון הגיד.
    שתמשיך בפיזיותרפיה אבל במידה והכאב הופך בלתי נסבל אזי אמליץ לנתח וכמובן במידת האפשר בארתרוסקופיה.
    בברכה
    דר רם ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שירי
    15/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו