דלקת במפרק הכסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת במפרק הכסל
    לילך
    15/12/2012

התאמנתי שנה אימון אירובי הכולל הרמת משקולות ואז סבלתי כאבי גב תחתון ימני נוראיים במשך כשבוע בקושי זזתי ושום כדור גם אתופן וארקוקסיה לא עזרו ,הפסקתי את האימונים ועברתי להליכה בלבד ותוך כך המשיכו הכאבים בצורה כרונית אך נסבלת במשך 4 חודשים ואז לפתע עברו הכאבים והופיעו רק בימים שניקיתי את הבית או הרמתי כבד-בדיקת סיטי עצמות יצאה תקינה. לצערי בחודש יולי האחרון עברתי תאונת דרכים ומאז חזרו הכאבים שוב בצורה כרונית שממש מקשים על חיי (אני נאלצת לקלח את ביתי הקטנה כשאני יושבת על הברכיים מרוב שקשה לי להתכופף) רופא אחד טען שאני צריכה זריקת סטרואידים שבנתיים נמנעתי מלקחת ורופא אחר שלח אותי שוב לסיטי וטוען שלדעתו יש לי דלקת במפרק ונראה את זה בסיטי ובנתיים נתן לי תרסיס למרוח בגב כשכואב לי ולצערי הוא ממש לא עוזר
    השאלה היא איך מאבחנים דלקת במפרק ומהו הטיפול ? האם בסיטי יש אפשרות לראות דלקת במפרק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת במפרק הכסל

הוספת תגובה

• תגובה

כפיר בן גליל
    17/12/2012

את צריכה לטפל קודם כל בגב התחתון שלך, ולחזק את שרירי הליבה ואז תחזרי לתפקד. האבחון של "דלקת" הוא פחות רלוונטי כי כמעט תמיד יש איזו מעורבות דלקתית בבעיות כאלו..
    כפיר בן גליל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו