חבלה בצלע -דחוף כאבים חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבלה בצלע -דחוף כאבים חזקים
    אדי
    22/12/2012

לפני 10 ימים קבלתי מכה חזקה מגדר ברזל בצלע ( מיקום לא מאד רחוק מאיזור הלב) כעבור 3-4 ימים הכאב שכח כמעט לגמרי אך חטפתי שפעת ואולי בגלל השיעולים וכו' הכאב התגבר שוב אופציה נוספת להתגברות הכאבים שעשיתי משקולות ( 4 קילו ) באותם הימים ואני מתקשה לישון הכאב התגבר ויש קושי אפילו בנשימות היום למרות מנוחה כמעט מוחלטת ולמרות שכבר בהחלמתי מהשפעת וכמובן הפסקתי משקולות לתקופה הקרובה אין שום שיפור ואםפילו נראה שיש הרעת-מה האם מספיק ללכת לאבחון אצל רופאת משפחה או שאולי יחבשו לי את הצלע וכו' ממש קשה לי לישון בלילות עם כל נשימה יש כאבים חזקים ביותר - דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חבלה בצלע -דחוף כאבים חזקים - תגובה

ד''ר יונה יניב
    23/12/2012

לצערי אין לי בשורות מחדשות - לא חובשים צלעות, נוטלים משככי כאב וממתינים שהכאב יחלוף. מה שכן - ממליצה ללכת לרופ שיפנה לצילום חזה לראות אם יש שבר, ומאחר והחבלה לדבריך קרוב למיקום הלב - יבדוק גם אותו - חשוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו