כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    מזל
    07/03/2008

שלשום הרגשתי כאבים בברך שמאל שהלכו והחריפו עד כדי שלא יכולתי לקום מישיבה או לעלות מדרגות הייתי אצל אורטופד שראה שהברך נפוחה וחמה ואמר שיש דלקת נתן לי כדורים ואמר לי לנוח לא הספקתי לקחת את הכדורים ומה שמוזר שהכאב נחלש משמעותית ללא טיפול האם זה עבר כל כך מהר או שזה עוד יחזור? רציתי לציין שיש לי דלקות שונות בגוף שנתגלו במיפוי עצמות שעשיתי בכתף, בברך ימין ובגב תחתון מותני בשני הצדדים, האם הדלקת מסתובבת אצלי בגוף ועוברת כל פעם למקום אחר . האם יש מקום לדאגה? אני בת 35 תודה על ההתייחסות מזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

ד''ר שמואל לובושיץ
    07/03/2008

שלום רב,
    אם הכאבים, הנפיחות והחום המקומי חלפו הרי שאין בעצם סיבה ליטול תרופות...אבל...אני ממליץ להיבדק בכל מקרה ע"י ריאומטולוג ע"מ לשלול מחלת מפרקים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר' על התשובה המהירה שבת שלום

מזל
    07/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו